Lagavulin Distillers Edition 2005. 43% 70 cl. - Single Malt, Islay

Varenummer: 2460

Ikke på lager

Normalpris DKK 849,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Lagavulin Distillers Edition har ligesom destilleriets flagskib lagret hele i 16 år! Størstedelen af den lagringstid tilbringer whiskyen i Bourbonfade, samt afslutningsvis en efterlagring på ex-Sherryfade af typen Pedro Ximénez (P.X.)


Lagavulin Destilleri stammer officielt fra 1816, da John Jonston og Archibald Campbell byggede to destillerier på stedet. Lagavulin destilleriet er beliggende i landsbyen af samme navn. Destilleriet ligger i en lille bugt på Islays sydlige kyst og er det største af de destillerier, der ligger på øerne rundt om Skotland. Malten transporteres fra havnen Port Ellen, som ligger mellem Laphroaig- og Ardbeg-destillerierne. Tørven kommer fra øens vestlige tørvemoser.


Limited Edition udgives blot en gang om året. Her har Master distilleren udvalgt en håndfuld særlig vellykkede fade der får en ekstra lagring på PX sherryfade inden de aftappes på flasken. En limited edition aftapning fra Lagavulin destilleriet fra øen Islay ved den skotske skotske vestkyst. Destilleret i 2002 og tappet på flaske i 2018

Specifikationer
ProducentLagavulin
LandSkotland
OmrådeIslay
Alder15 år
Årgang2005
Alkohol43%
TypeWhisky
Flaskestr.70 cl.