Le Versant Grenache Rosé 2019. Rosévin fra Sydfrankrig

Varenummer: 110782

På lager

Normalpris DKK 79,75
Fra DKK 69,75
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
110782
DKK 79,75
6
110782
DKK 69,75
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Allerede i den livlige duft med sødlige noter af appelsinblomst får man høje forventninger til denne flotte rosévin. I smagen er der masser af nuancer med både jordbær, hindbær og ganske fine krydderier. Fylden er frisk med en ganske svag sødme, som virkelig klæder denne vin. 

Beskrivelse

Detaljer

Le Versant Grenache Rosé kan med fordel nydes forfriskende afkølet for sig selv. Den er også velegnet til velkomst, salat, tapas og endda til frisk frugt.

Le Versant er en enkeltdrueserie fra Foncalieu, hvor druetypicitet og velsmag er i højsæde. Smagen i vinen afspejler tydeligt hver enkelt drues kvaliteter og karakteristika, og leverer ganske enkelt vellavet, uhøjtidelig og uprætentiøs velsmag.

Le Versant kommer fra Foncalieu, som i 2011 blev kåret til Frankrigs Bedste Cooperativ. Le Versant er resultatet af et ambitiøst projekt, som går ud på at skabe store vine i en moderne stil. For at opnå dette udvælges enkeltmarker på skråninger med optimal beliggenhed. Disse vinmarker ligger i nogle af Sydfrankrigs mindre kendte appellationer, så prisen kan holdes nede.

Specifikationer
ProducentFoncalieu
LandFrankrig
OmrådeLanguedoc-Roussillon
Årgang2019
DrueGrenache
StillTør, sprød, frisk.
Alkohol13%
Passer tilAperitif, retter med fisk eller fjerkræ.
Flasker pr. kasse6
TypeRosévin
Flaskestr.75 cl.