2018 Le Versant Grenache Rosé. Rosévin fra Sydfrankrig

Varenummer: 2262
Normalpris DKK 79,75
Fra DKK 69,75
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
2262
DKK 79,75
6
2262
DKK 69,75

FÅ 1 MAGNUMFLASKE GRATIS - ved køb af 12 flasker. Gælder så længe lager haves.


Allerede i den livlige duft med sødlige noter af appelsinblomst får man høje forventninger til denne flotte rosévin. I smagen er der masser af nuancer med både jordbær, hindbær og ganske fine krydderier. Fylden er frisk med en ganske svag sødme, som virkelig klæder denne vin.Beskrivelse

Detaljer

Le Versant Grenache Rosé kan med fordel nydes forfriskende afkølet for sig selv. Den er også velegnet til velkomst, salat, tapas og endda til frisk frugt.

Le Versant er en enkeltdrueserie fra Foncalieu, hvor druetypicitet og velsmag er i højsæde. Smagen i vinen afspejler tydeligt hver enkelt drues kvaliteter og karakteristika, og leverer ganske enkelt vellavet, uhøjtidelig og uprætentiøs velsmag.

Le Versant kommer fra Foncalieu, som i 2011 blev kåret til Frankrigs Bedste Cooperativ. Le Versant er resultatet af et ambitiøst projekt, som går ud på at skabe store vine i en moderne stil. For at opnå dette udvælges enkeltmarker på skråninger med optimal beliggenhed. Disse vinmarker ligger i nogle af Sydfrankrigs mindre kendte appellationer, så prisen kan holdes nede.

Specifikationer
Producent Foncalieu
Land Frankrig
Område Languedoc-Roussillon
Årgang 2018
Drue Grenache
Still Tør, sprød, frisk.
Alkohol 13%
Passer til Aperitif, retter med fisk eller fjerkræ.
Flasker pr. kasse 6
Flaskestr. 75 cl.