På lager
499,00 DKK

Lindores 46% Lowland Single Malt Whisky

Det var her den første officiellt anerkendte destillation af skotsk whisky fandt sted i 1494. Så det er 527 år siden de tappede deres første flaske på ordre fra Kong James IV.

Ud over at være et af meget få Lowland Destillerier så har man også på Lindores en af verdens længdste fermenteringsperioder inden for whisky på 117 timer. Dette sammen med en Wash Still med navnet Dodo samt to "Sister Spirit Stills", Puppy og Gee, opkaldt efter ejerens to døtre, får man på Lindores en helt fatastisk dyb whisky sin unge alder taget i betragtning. Med denne metode fordobler man kontakten med kobberen, hvilket igen fremhæver og forfiner smags og duft aromaerne der udvikles under den lange fermenteringsproces.Whiskyen bliv lagret på udvalgte Vin, Bourbon og Sherry fade og derefter nøje blandet.

Flaskedesignet er inspireret af de arkæologiske udgravninger der har fundet sted på det gamle kloster, hvor man har fundet en stor mængde udskårne sten, hvilket er det som flasken skal forestille.

Meget flot næse af vanilje og toffee samt hvide frugt som pære. En glat og blød mundfornemmelse med smag af vanilje, lidt citrus og tørret frugt.

Specifikationer
Varenr.140330
ProducentLindores Abbey Distillery
TypeWhisky
Flaskestr.70 cl.
Alkohol46%
OmrådeLowland
LandSkotland
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.