MacAllan Harmony Rich Cacao Whisky. 44%

Varenummer: 140229-8

Ikke på lager

Normalpris DKK 1.999,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

En flot ny whisky fra MacAllan. Navnet Rich Cacao hentyder at denne whisky er skabt i samarbejde med Roca brødrene, som står bag Casa Cacao i Girona i Spanien. Casa Cacao er både hotel og chokoladeværksted, og formålet med samarbejdet var at skabe en whisky med fristende smagsnoter af chokolade. Man har ikke brugt kakao til selve frembringelsen af whiskyen, men de udvalgte fade der slap gennem nåleøjet har tilsammen bidraget med smagsnuancer der leder tankerne hen på mørk chokolade. Formålet med MacAllan Harmony Rich Caco var også at skabe en whisky der matcher perfekt sammen med et stykke god chokolade.


MMacAllan-s whiskymaker Polly Logan tilbragte lang tid sammen med Roca brødrene for at gå på opdagelse i de uendeligt mange smagskomponenter der findes i chokolade. Denne viden tog hun mmed sig til Skotland, hvor den blev brugt i den krævende proces med at udvælge de helt rigtige fade til denne Limited Release whisky.


Til både flaskens etikette og gaveæsken er der brugt fibre fra økologiske kakaobønner. Dette ville normalt være et affaldsprodukt, men nu indgår det i denen flotte whisky, hvor der har været stor fokus på bæredygtighed.

Specifikationer
ProducentThe Macallan Distillers Ltd.
LandSkotland
Alkohol44%
TypeSkotsk single malt whisky
Flaskestr.70 cl.