På lager
Tilbud 249,00 DKK Regulær pris 349,00 DKK

Mercurey 1er Cru 2018, Domaine Agnes Dewé

2018 er blandt de absolut bedste årgange i Bourgogne. I dette topår har Agnès Dewe skabt en særdeles flot og helstøbt rødvin på sin lille vingård. Vinen har en flot, dyb farve. Smagen er intens med masser af frugt, fine tanniner og et elegant præg fra fadlagringen.

Druerne til denne Mercurey kommer fra to små vinmarker på i alt 1,9 hektar. Druerne håndhøstes naturligvis. Når druerne ankommer til vingården håndsorteres de og afstilkes. Vinen lagres på 1-5 år gamle fade i 8-9 måneder for at få vinens karakter frem. Herefter den lagres på tank indtil aftapning næsten 2 år efter høst.

Agnès Dewe har ca. 20 hektar vinmarker i Mercurey i Côte Chalonnaise i det sydlige Bourgogne. Hendes far grundlagde vingården i 1956, men familien har lavet vin i området i flere generationer. Agnès Dewe stræber efter at opnå størst mulig koncentration i sine vine. Derfor er hun ofte blandt de sidste til at høste druerne, så de er mest modne.

Server denne Mercurey 1er Cru til rødt kød, vildt, marinerede retter eller ost. Som ung bør vinen dekanteres ca. 1 time før servering.

Specifikationer
Flasker pr. kasse6
DruePinot Noir
Årgang2018
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol13%
OmrådeBourgogne
LandFrankrig
Varenr.110326
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Mercurey 1er Cru 2018, Domaine Agnes Dewé
Din bedømmelse
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.