Mosgaard Palo Cortado Cask Batch #2 Dansk Single Malt Whisky 53%

Varenummer: 141373

På lager

Normalpris DKK 649,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Dansk og Økologisk - og så med en fremragende kvalitet der kan matche selv de bedste whiskys fra de kendte whiskylande. 


Den første udgave af denne Palo Cortado cask blev revet væk på kort tid, men nu er Batch #2 landet, men der er kun 500 flasker på markedet. 


Palo Cortado er en forholdsvis sjælden type Sherry, der oprindeligt er lagret til at blive en fino eller en amontillado, men som af uransagelige årsager begynder at udvikle sig som en olóroso sherry. Dette resultere i en vin som er fyldig og rig som en oloroso men som har sprødheden fra en amontillado. Gitte og Jes Mosgaard har selv blendet den sherry der har lagret i fadene, som efterfølgende bliver brugt til denne aftapning. Sherryen har lagret i halvanden år, hvor den trænger dybt ind i det amerikanske eg og absoberet et væld af smagsnuancer. 


Mosgaard Palo Cortado Cask er en meget elegant og karakterfuld whisky, med noter af malt, toffee, blå druer, citronskal, unge appelsiner, hvide frugter og en dejlig blød marcipanote. En dram i perfekt balance med en præcis alkoholstyrke der underbygger den fornemme struktur i whiskyen. En let krydret og lang eftersmag.


Se vores store udvalg af dansk whisky her.


 

Specifikationer
ProducentMosgaard Whisky
LandDanmark
AlderNAS
StilDansk Single Malt
Alkohol53%
TypeWhisky
Flaskestr.70 cl.