Mosgaard Port Wine Cask Dansk Single Malt Whisky 49%

Varenummer: 141372

På lager

Normalpris DKK 599,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Mosgaard er et af Danmarks førende destillerier og deres aftapninger er eftertragtet langt ud over landets grænser. Mosgaard Port Wine Cask Single Malt har blandt andet vundet guldmedalje ved BISC 2020 med 94 point og Sølvmedalje ved World Whisky Awards 2021.


Lagringen er foregået på rekonstruerede Ruby og Tawny Portvinsfade, hvor man har benyttet stavene til at lave sine helt egne 50 liters fade. På denne måde får man alle de dybe indtryk og smagsnuancer fra både den frugt-rige og klassiske Ruby Portvin, samt de mere komplekse sødmefulde noter fra Tawny Portvinen. I alt lagres whiskyen i ca. 4 år, og konklusionen må være at dette fad eksperiment har været en succes, hvilket også afspejler sig i de mange fornemme priser.


Det bedste fra begge portvins-typerne og det kan smages og duftes. Dette er en whisky der åbner sig op over tid. En utrolig vinøs oplevelse med masser af frugt, læder og lækre egetræs noter.


Danmark er begyndt at markere sig markant på det internationale whiskymarked, og det er ikke kun hos Mosgaard man er nået ud over landets grænser. https://vinkyperen.dk/spiritus/whisky/dansk-whisky.

Specifikationer
ProducentMosgaard Whisky
LandDanmark
Alder4 år
TypeWhisky
Flaskestr.70 cl.