På lager
599,00 DKK

Mosgaard PX Cask Dansk Single Malt Whisky 46,4%

Mosgaard Whisky er et internationalt prisvindende destilleri, hvor man har fokus på økologien.

Sammensætningen af den økologiske danske byg malt og de kraftige PX-sherryfade fra Spanien er helt perfekt, og hos Mosgaard har man selvfølgelig også sikret sig at maltningsprocessen foregår efter deres specifikationer. Dermed frembringer man de bløde og sødmefulde noter der kendetegner deres fynske single malt whisky. Udover de fantastiske sherryfade har man også benyttet sig af amerikansk eg. Denne dobbeltlagring er med til at give whiskyen balance og en super spændende smagsprofil, der også imponerer langt ud over landets grænser.

Takket være den kraftige sherry fadlagring finder man et væld af tørrede frugtnoter og brændte figner. Desuden et intenst malt præg i sødmen, chokolade og et hint af mokka. I eftersmagen brydes den dybe og mørke mundfylde med en citrus og æble friskhed, der ligeledes komplimentere denne flotte, dybe og mørke whisky.

Ved World Whisky Awards 2021 vandt Mosgaard PX Cask Single Malt Whisky ”Dobbelt Guld” samt ”Bedste danske single malt”.

Specifikationer
Varenr.141371
ProducentMosgaard Whisky
AnmeldelserWorld Whisky awards Best Danish Single Malt Whisky 2021, BISC Guld medalje 2020, World Spirits awards Guld 2020, IWSC Bronze medalje 2019
TypeWhisky
Flaskestr.50 cl.
AlderNAS
LandDanmark
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.