Ikke på lager
199,00  DKK
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 159,00  DKK

Murua Reserva 2015, Rioja

Smagen fylder hele munden, og er et absolut skoleeksempel på hvordan vellavet, og vellagret Rioja skal smage; stor frugt pakket ind i krydrede fadnoter, uden fordumstid støvede træ. En stor vin der kan drikkes nu. Vinen er mørk og tæt i glasset, med en svag antydning af bruning kanten. Næsen er mørk og tætpakket med skovbær, chokolade, kaffe, vanilje, ristet eg og et let animalsk touch.

Murua Reserva er en vin med aura, der afspejler hele traditionen fra Rioja Alavesa.  Desuden er det flagskibet for Bodega Murua.

Muruas Reserva lagres 20 måneder på en kombination af amerikanske og franske egefade. Efter fadlagringen og tapning på flaske modnes vinen i husets kældre i over 4 år. Det gør de for at sikre at vinen er bare nogenlunde drikkeklar når den frigives, en praksis der hører fortidens kvalitetsbevidste producenter til, men da mange huse fokuserer på hurtig omsætning af vinene, er det kun ganske få der stadig udøver dette.

Specifikationer
Varenr.103221
ProducentBodegas Murua
Anmeldelser95 point i Decanter
Flasker pr. kasse6
Passer tilKraftige kødretter og mad med masser af smag
StilTør, fyldig, let krydret rødvin
Drue93% Tempranillo 5% Graciano 2% Mazuelo
Årgang2015
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol14 %
OmrådeRioja
LandSpanien

Bodega Murua ligger på en lille bakke i Elciego i Rioja Alavesa nord for Ebro floden. Siden begyndelsen i 1974 har Murua arbejdet med øje for at producere vine af topkvalitet med druer fra deres egne vinmarker. Vinmarkerne er opdelt i 8 områder tilplanet med røde druesorter, mest Tempranillo samt Garnacha, Graciano og Mazuelo. Afhængig af forskelle i jordbunden, skråningernes geografiske orientering og eksponering mod solen, har Murua stræbt efter, at hver druesort er i stand til at udtrykke de forskellige terroirs.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.