Gin No. 3 London Dry Gin, 46%

Varenummer: 150734

På lager

Normalpris DKK 299,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

No. 3 har en krystal klar farve. Aromaerne har tydelige noter af enebær med undertoner af appelsin og citrus. Paletten er ligeledes præget af enebær med strejf af kardemomme, kvan, citrus og ingefær. No. 3 London Dry Gin er produceret af Berry Bros & Rudd, som er Londons ældste vin- og spiritusselskab

Beskrivelse

Detaljer

Navnet No. 3 henviser til Berry Bros & Rudds adresse på St. James Street 3 i London, hvor virksomheden har været beliggende siden 1698. Berry Bros & Rudd er en traditionsrig virksomhed, som gennem tiden har haft prominente kunder som Lord Byron, King George III og er stadig Kongelig Hofleverandør til H.M. Dronning Elisabeth samt H.R.H. Prinsen af Wales.

 

Grunden til at Berry Bros & Rudd lancerede No. 3, var ønsket om at lave en perfekt gin til den klassiske Dry Martini. Med sin karakteristiske smag af enebær, udprægede integritet og klassiske karakter af traditionel London Dry Gin, har No. 3 opnået stor anerkendelse blandt gin eksperter og entusiaster. Ud over at tallet tre henviser til Berry Bros & Rudds adresse, henviser tallet også til, at No.3 tilsætter tre frugter og tre krydderier i den klassiske ”pot still” destillering. 

 

De tre frugter består af; italienske enebær, som ikke alene har givet gin dets navn, men også tilfører den karakteristiske smag af fyr og lavendel; søde spanske appelsiner, som giver No. 3 friskhed i form af citrus anstrøg og grapefrugt, som giver No.3 det lille ekstra twist. De tre krydderier består af; kvan, som giver en jordlig dybde, hvilket øger No.3’s tørhed; marokkanske korianderfrø, som frigiver en mild og krydret peberet afslutning og kardemomme kapsler, der giver en krydret smag med et afslutttende varmt indtryk.

 
 
Udmærkelser:
 
 
International Spirit Challenge 2012: Trophy Award i Gin kategorien,  Guld i kategorien London Dry Gin
 
The Spirits Business: The Gin Masters 2010: Guld i kategorien Super Premium, Guld i kategorien Master in Design & Packaging
Specifikationer
LandEngland
Alkohol46%
TypeGin
Flaskestr.70 cl.