Gaver og Kurve

Vi tilbyder et bredt udvalg af gaver og gavekurve til enhver lejlighed. Velegnet til firmagaver, personalegaver og julegaver. Vælg en af vores standard gaver, eller benyt dig af muligheden for selv at kunne sammensætte indholdet.

Kontakt os gerne pr. mail på [email protected] eller telefon 8612 5520, for at få forslag og inspiration til en gaveløsning der passer til netop dit behov/budget - Så søger du en original og udsøgt gave, er der ingen vej uden om vores gaveside!

pr. side

24 varer

Stigende orden

24 varer

Vingaver efter din smag

Vi stræber efter at finde vine, som giver en særlig vinoplevelse. Hyppige rejser og et stort netværk i de førende vinlande, giver os mulighed for at finde de, ofte små, producenter, som lever og ånder for deres vine. Vi importerer hovedparten af vores vine direkte fra producenterne og er ikke afhængige af, at de kan levere store mængder til en hel kæde af forhandlere. Vores vine er unikke. Udover vores egen import af kvalitetsvine samarbejder vi også med gode kolleger i Danmark om at finde nichevine i topkvalitet. Det sikrer at vi har meget stort og bredt udvalg af vine, både fra mere kendte områder og producenter og  mindre vine. Derfor kan vi altid  sammensætte en spændende vingave helt efter din smag og dit budget.

Gaver med vin til ethvert budget

Om du skal burge en enkelt flaske god vin eller gaver med flere flasker, så kan vi klare det. Vi har flotte vingaveæsker til 2 flasker, 3 flasker, 4 flasker og 6 flasker samt trækasser til vin. Derfor kan vi altid lave en gave med smagfulde vine der passer til formålet. Det er også populkært at sammensætte en vingave med både rødvine og hvidvine eller flere forskellige vine, f.eks. fra forskellige lande eller på forskellige druesorter. Vi vejleder dig gerne så du går herfra med en flot og spændende vingave.

Gaver med spiritus

Rom, gin, Cognac og whisky er også populære gaver. Vi har et kæmpe udvalg med langt over 600 forskellige slags spiritus, hvilket giver os mulighed for at finde både den helt unikke flaske spiritus til kenderen eller samleren, eller den gode flaske til ham eller hende der nyder at sidde med et glas i en god kvalitet. Vi har også flotte gaveæsker med rom og romglas, gaver med single malt whisky og god cognac. Gaver med gin og tonic er også populære, og vi kan pakke flotte gingaver der passer til næsten ethvert budget. Rom og chokolade passer godt sammen og vi pakker gerne din gave flot ind i cellofan.

Lækre gavekurve med smagsoplevelser

En flot gavekurv ser imponerende ud på et gavebord. Udover gode vine og lækker spiritus, så har vi også et udvalg af delikatesser, snack, lakrids, chokolade med mere. Ønsker du en flot gavekurv eller gaveæske fyldt med gode sager, så er vi eksperter i flotte gaver. Alt efter budget og anledning kan vi pakke kurve med både vin og spiritus, gavekurve med søde sager og vine. Vi kan også klare gaver med specialøl, da vi forhandler et lille men håndplukket udvalg af gode øl. Det tager lang tid at pakke en flot kurv, så vi sætter pris på at gavekurve bestilles dagen før, så vidt det er muligt.

Bryllupsgaver, gaver til runde fødselsdage

En god flaske Champagne eller andre bobler omgivet af lækkerier er en oplagt gave til både bryllup og bryllupsdage. Ledsaget af en æske lækker chokolade fra Summerbird får man en romantisk gave. Gaven til den runde fødselsdag, jubilæet og andre anledninger klarer vi også. Det kan f.eks. være en god flaske portvin eller en whisky eller rom med en bestemt alder. 

Køb flotte gaver på Vinkyperen.dk

Skal du bruge den lille værtsgave, den imponerende gavekurv, den romantiske bryllupsgave eller jubilæumsgaven der signalerer tak for mange års samarbejde eller indsats, så er Vinkyperen stedet at besøg. Bestil direkte online i webshoppen, du er altid velkommen til at ringe på 86125520 og få vejledning. Du kan også besøge vores store og flotte butik i Aarhus, hvor vi står klar til at hjælpe.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.