JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser.
Peachello Pallini 26% Ferskenlikør
Peachello ferskenlikør er inspireret af Virgilio Pallini Seniors kærlighed til ferskener og den hjemmelavede likør, hans kone lavede til ham. Den er fremstillet på hvide ferskener fra Emilia Romagna, plukket når de er perfekt modne.
Farven er flot orangegylden som solmodne ferskner. Den efterfølges af en intens duft af moden, saftig fersken.
I smagen fornemmer man ikke kun de søde saftige, solmodne ferskner, men også et friskt svirp af syrlig citrus, der virkelig klæder den.
Her er en nem opskriften på sommerens cocktail Bellini. Bellinien er opfundet af Giuseppe Cipriani omkring år 1945. Giuseppe ejede den berømte Harry’s Bar i Venedig, og her blev den enkle blanding af fersken og prosecco enormt populær blandt barens celebre klientel, som bl.a. talte Hemingway, Charlie Chaplin, Alfred Hitchcock og mange andre. Det er også her, carpaccioen er opfundet!
Vi synes dog alligevel, at Bellinien er Harry’s Bars største bidrag til gastronomien. Drinken har beholdt sin popularitet til i dag. Og den har virkelig også nogle gode ting kørende for sig: den er enormt enkel (det er kun to ingredienser) og den er perfekt både som brunch-cocktail, velkomstdrink eller generel aperitif.
Normalt laves en Bellini med ferskenpuré, men vi har en nemmere løsning. For helt ærligt, gider man virkelig stå og lave ferskenpuré? En god ferskenlikør kan gøre det lige så godt – men den skal også være god.
Da der ikke skal is i en Bellini, anbefaler vi at du køler både Peachello og Prosecco godt ned først.
- 3 cl Peachello
- 10 cl Prosecco eller Cava
Glas: Lille, slankt glas (som på Harry's) eller champagneglas.
Garnish: Et twist af citron skader ikke.
Blandet ingredienserne i glasset om rør nænsomt rundt. Garnish hvis du synes!
Varenr. | 150245 |
---|---|
Producent | Pallini |
Type | Likør |
Flaskestr. | 50 cl. |
Alkohol | 26% |
Land | Italien |