På lager
Pris pr. stk.
649,00  DKK

Pierre Ferrand Reserve. 1er Cru Cognac. 42,3%

20 år gammel. Fra Grande Champagne - hjertet af cognacdistriktet. En kompleks og fyldig cognac med en nuanceret duft og en blid smag. Farven er dyb gylden. Den lange eftersmag har en dejlig vellagret karakter.

Specifikationer
Varenr.150040
ProducentPierre Ferrand
TypeCognac
Flaskestr.70 cl.
Alkohol40 %
OmrådeCognac
LandFrankrig

Reserve er fyldig og kraftig i smagen med en eminent balance fra hjertet af Cognac -Grande Champagne. Pierre Ferrand cognac er kendetegnet ved elegance, store mængder frugt og blødt krydderi og kompleksitet.

Farve: Gammelt funklende guld.

Duft: Herlig duft af vanillestænger, sammen med tørrede rosenblade og engelsk abrikos marmelade. Efter lidt tid fornemmes mørkt krydderi, kanel, lakrids og valnødder.

Smag: Smagen er fyldig, intens og kraftig. De mørke krydrede toner er i perfekt balance med den lyse frugt.

Kommentar: Pierre Ferrand Reserve er en intens cognac, der bedst nydes om aftenen. Smagen er vedvarende, elegant og maskulin.

Cognachuset Pierre Ferrand hører til blandt de allermest velrenommerede cognachuse. Pierre Ferrand er en af de få producenter der selv varetager hele cognacproduktionen fra dyrkning af druer på egne vinmarker, over traditionel destillering, til lagring og aftapning af slutproduktet. Den utrolig høje kvalitet har karakter af kunsthåndværk og flottere eau de vie findes næppe.
Pierre Ferrand cognac har til huse på Chateau Bonbonnet midt i Grande Champagne klassifikationen, som er det bedste sted for dyrkning af druer til fremstilling af cognac. Omkring slottet ligger de grønne vinmarker, som udelukkende er beplantet med Ugni Blanc druer, i det smukke kalkhvide landskab. Ugni Blanc druen er kendt for sit høje syreindhold og det er netop denne karakter der skal til for at fremstille de allerbedste Cognacer.
Efter druerne er høstet i oktober måned og der er fremstillet en traditionel vin heraf, påbegyndes den destillationsproces der siden hen skal ende med at frembringe de fornemmeste cognacer. Cognacen destilleres på et lille nærtliggende destilleri i små mængder på traditionelle gamle kobber Alambiques. Herefter lagres cognacen på egetræsfade af Limousin eg i kølige og mørke fugtige kældre med jordstampede gulve. Hvert enkelt fad overvåges nøje og smagen vurderes løbende. Således holdes den højest mulige kvalitet og unikke individuelle karakter.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.