Plantation Old Reserve Barbados 2002 43,2% 70 cl.

Varenummer: 2400

Ikke på lager

Normalpris DKK 389,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Barbados 2002 er en blend af rom, der er destilleret på kolonne- og traditionelle pot stills og derefter lagret i mange år. Plantation Barbados byder på en ''saftig'' næse af vanilje, kokos, passionsfrugt og modne bananer samt en harmonisk smag af tropiske frugter og fadnoter.

Beskrivelse

Detaljer

Plantation Rum serien udtrykker en unik og bred serie af gamle kvalitets rom fra Caribien. De enkelte rom udtrykker individuel karakter, unik smag og stilart, alt efter hvilket land i Caribien de oprinder fra.

De traditionelle destillations metoder i Caribien varierer fra land til land og plantage til plantage. Brugen af Pot Stills frembringer bløde, fyldige og aromatiske rom, hvorimod Kolonne Destillation skaber lette, elegante og saftige rom. Frisk høstede sukkerrør fra plantagerne knuses og presses og sukkerrørs juicen udvindes. Denne sukkerrørs juice varmes forsigtigt op bliver til melasse.

Fermenteringen af melassen varer fra 12 timer til flere dage, alt efter hvilken type rom destilleriet traditionelt fremstiller. En lang fermentering udtrykker sig i en fyldig og karakterrig smag, en kort fermentering i en blød og lys smag. Den færdig fermenterede melasse indeholder omkring 6-10 % vol. og destilleres i forskellige traditionelle destillations apparater, alt efter hvilket land i Caribien rommen oprinder fra.

Specifikationer