På lager
299,00  DKK

Plantation Pineapple Rum Stiggins Fancy 40%

Unik specialitet fra Plantation. Mørk rom lagret sammen med massevis af friske ananas. Resultatet er en fyldig og ekstremt frisk rom med spandevis af friske ananas i både duft og smag.

Maison Ferrands grundlægger Alexandre Gabriel og Cocktailhistoriker David Wonderich har sammen skabt denne ”nye” rom ud fra gamle traditionelle opskrifter fra det 1700 og 1800 århundrede.
 
I gamle dage var rom en hårrejsende drik og destillatørerne tilsatte forskellige smagsgivere til den friske rom for, at gøre den "behagelig" at drikke. Udblødning af frugtkødet fra ananas blev dengang regnet for en af de fineste og dyreste måder til, at give rommen sødme og elegance.
 
Projektet er skabt ud fra historisk nysgerrighed og er endt med at blive et yderst velsmagende resultat. Kort fortalt er Plantations nye Pineapple Rum et blend af hvid og mørk rom, som henholdsvis er blevet destilleret med ananasskræl og lagt i blød (infusion) i mørk rom. Til slut "vies" det hele på fade i flere måneder.
 
Plantation Pineapple beskrives bedst som en herlig aromafyldt rom fyldt med noter af saftig ananas, citrus, sprød sukkersødme og lækre krydderier.
 
Nyd den som en klassisk ren rom eller i sommerens bedste cocktails!
 
 
Farve: Lys ahornsirup.
 
Duft: Frisk og pirrende med den perfekte balance mellem ananas- og romaromaer. Ananaselementet er naturlig og velintegreret i den samlede duft.
 
Smag: Kraftfuld, blød og krydret med nuacner af karamel, vanilje, overmoden frugt og kanel. Ananasen væver sig elegant igennem rommens smagsprofil og løfter hele oplevelsen med en frisk frugtig og vibrerende fornemmelse!
Specifikationer
Varenr.142001-P
ProducentPlantation
StilMørk rom med frisk ananas
TypeRom
Flaskestr.70 cl.
Alkohol40 %
LandBarbados & Jamaica
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.