Poggerissi Rosso di Toscana 2017, Renzo Masi

Varenummer: 133

Ikke på lager

Normalpris DKK 65,00
Fra DKK 55,00
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
133
DKK 65,00
6
133
DKK 55,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-
Familien Masi har lavet vin på vingården Fattoria di Basciano i 3 generationer. I dag er det Paolo Masi som står for kældrene. Vingården ligger i byen Rufina, som er kendt for sine særligt velbeliggende vinmarker i Chiantidistriktet.

 

I den førende italienske vinguide Gambero Rosso" skriver de "there should be many more wineries like this. Year after year the Masis maintain impeccable quality"
Beskrivelse

Detaljer

Område
Rosso di Toscana IGT dækker over alle rødvine lavet på godkendte druer i Toscana.
 
 
Producent
Familien Masi, som ejer Fattoria di Basciano, har lavet vin i den lille by Rufina i Chianti siden begyndelsen af 1900-tallet. De ejer nogle af de bedste og mest unikke jordlodder i Rufina, med en jordbund der er domineret af galestro sten. Disse sten holder på varmen igennem natten, og sikrer at druerne modner optimalt. Netop derfor er vinene fra Fattoria di Basciano blandt de mest koncentrerede i Rufina, men besidder samtidig en umiskendelig elegance.

 

Vinene produceret under Renzo Masi navnet, er lavet på købte druer fra vinbønder som familien Masi har handlet med i mange år, og som garanterer en god kvalitet år efter år.

 

Smagekommentar
Vinen har Sangiovese druens kendetegnende kirsebærpræg og blanke, lyse, røde farve. Vinen er mediumfyldig, blød og er en god introduktion til Renzo Masis vine.

 

 
Specifikationer
ProducentRenzo Masi / Fattoria di Basciano
LandItalien
OmrådeToscana
Årgang2017
Drue95% Sangiovese 5% Colorin
Alkohol12,5 %
Flasker pr. kasse6
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.