Ikke på lager
365,00 DKK

Puntacana Club Tesoro, Single Malt Finish, 38% 70 cl. - Rom fra Den Dominikanske Republik

Oliver & Oliver har kaldt denne rom for Tesoro, som direkte oversat betyder, skat. Og det er da også en speciel rom som helt sikkert skal nydes rent. Denne meget specielle rom har efterfølgende afsluttet sin lagring på single malt whiskyfade fra den skotske whiskyproducent Tomatin.

Specifikationer
Varenr.2450

Denne dybmørke rom er en blanding af unge og ældre destillater, som er blandet med en moder-rom som har en gennemsnitlig lagringsalder på 25 år og forskellige Solera- lagrede rom.

 

Denne fusion af forskellige rom er nøje udvalgt og blandet af Oliver & Oliver blendere, hvorefter romblendet færdiglagres 12 -20 år på amerikanske egetræsfade efter Solera- metoden. Denne meget specielle rom har efterfølgende afsluttet sin lagring på single malt whiskyfade fra den skotske whiskyproducent Tomatin.

 

Denne rom har en duft af eg, sukkerrør og karamel. Smagen åbner op med en umiddelbar sødme, der bliver efterfulgt af en tydelig smag af malt og eg i perfekt balance med de mere traditionelle romaromaer som karamel og tobak. Oliver & Oliver har kaldt denne rom for Tesoro, som direkte oversat betyder, skat. Og det er da også en speciel rom som helt sikkert skal nydes rent.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Puntacana Club Tesoro, Single Malt Finish, 38% 70 cl. - Rom fra Den Dominikanske Republik
Din bedømmelse
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.