På lager
135,00  DKK

Quinta do Noval Fine Ruby Portvin

Frisk og velafbalanceret Ruby Portvin fra det ikoniske Portvinshus Quinta do Noval ved Duro flodens skråninger. Noval Fine Ruby Port har en lækker og intens og fyldig frugt samt en lækker krydret eftersmag. Prøv den til deserter eller let afkølet som apéritif.

Quinta do Noval’s navn blev første gang registreret i Tinglysningsdirektoratet i 1715. I dag er det det franske forsikringsselskab AXA, der ejer Quinta do Noval, som uden tvivl er en af de mest berømte og bedst kendte af alle gårdene i Douro-dalen. Dette er ikke mindst på grund af parcellen, der giver den verdensberømte Quinta do Noval Nacional.

Quinta do Noval’s samlede areal er på 145 hektar, hvoraf de 80 hektar er beplantet med vinstokke. Vinfremstillingen hos Noval er en kombination af moderne teknikker og gamle traditioner, såsom presning af druerne ved fodkraft i store kar. Alle vinene bliver derefter lagret på fade fra ca. 2 til 60 år, alt afhængigt af hvilken type det drejer sig om. En omhyggelig pleje og ligeså omhyggelig lagring bidrager til, at opnå den flotte kvalitet.

Specifikationer
Varenr.111203
ProducentQuinta do Noval
Passer tilDesserter og oste
StilFyldig, frisk og frugtig
DrueTouriga Francesa, Tinta Roriz og Tinta Barroca
TypePortvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol19,5%
OmrådeDuoro Dalen
LandPortugal
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.