Quinta do Noval Silval 2001 Vintage Portvin

Varenummer: 111254

På lager

Normalpris DKK 349,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Vintage Port fra det legendariske hus, Noval. Novals Silval Vintage Port er i modsætning til husets "almindelige" Vintage, drikkeklar på et tidligere tidspunkt, og er derfor oplagt til os der ikke kan vente flere årtier på at vinen er klar. Den har dog stadig et enormt kælderpotentiale, og kan ligge i 20-30 år eller mere.  


Silval er navnet på en enkeltmark Noval besidder, og bliver som Novals øvrige vintages kun lavet når årgangens kvalitet er ekseptionel. Stilen Silval laves i er dog mere tilgængelig, og kan derfor drikkes langt tidligere end de øvrige vintage portvine. Vinen kan tilgås allerede efter en håndfuld år i flasken, og udvikler sig henover de næste par årtier, hvorimod husets andre Vintage vine kræver mindst et årti eller to for at være drikkeklar, for herefter at udvikle sig i op til et århundrede. 


Quinta do Noval er i manges optik portvinshus nummer 1, og det med god grund. Huset har lavet verdensklasse portvin siden grundlæggelsen i 1715, og laver i dag de største, mest komplekse og langlivede vintage portvine af dem alle. I tillæg til dette laver de nogle af de største tawny og colheita portvine, samt markedets nok allerbedste LBV. 

Specifikationer
ProducentQuinta do Noval
LandPortugal
OmrådeDuoro
Årgang2001
Alkohol19,5%
Passer tilDesserter med chokolade, meditation
TypePortvin
Flaskestr.75 cl.