På lager
Tilbud 249,00  DKK Regulær pris 349,00  DKK

Reata Pinot Noir Pedregal Vineyard 2017

93 point- Robert Parker

Napa Valley er USAs og Californiens mest berømte vinområde. Herfra kommer nogle af verdens allerbedste og dyreste vine. Den smukke dal med de bakkede landskaber har perfekte forhold for vindyrking, med sine utallige mikroklimaer, skråninger og masser af solskin.

Reata Pedregal kommer fa en enkelt vinmark i San Benito i Napa Valley, og er lavet på druen Pinot Noir, hvor marken er placeret således at den drager nytte af de kølige vinde fra Stillehavet. I 2017 havde man en del regn i de tidlige vintermåneder, hvilket gav en god næring til jordenbunden, samt et mildt forårsklima gjorde det muligt for skuddene på stokkene at udvikle sig uforstyrret. Derefter fulgte en varm og solrig sommer der tillod druerne at modne optimalt, og opnå sit fulde potentiale. 

Der er ingen tvivl om at dette er en Pinot Noir der sagtens kan hamle op med sine fætre og kusiner fra Bourgogne. En kompleks og flot vin med en sublim taninstruktur og balance mellem frugten og syren. Næsen er liflig og elegant, med skovbund, blomme, rødekirsebær og en let krydret fornemmelse i enden. I smagen finder du bl.a.rosenblade, tranebær, bagte frugter og behagelige egetræsnoter. 

Reata kommer af det spanske ord for "lasso", og er navngivet således for at ære vineriets "ranching" historie.

Specifikationer
Varenr.105109
ProducentReata
Anmeldelser93 point
DruePinot Noir
Årgang2016
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol14,4%
OmrådeCalifornien
LandUSA
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.