Reata Pinot Noir Pedregal Vineyard 2017

Varenummer: 105109

På lager

Normalpris DKK 349,00
Nu DKK 249,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Napa Valley er USAs og Californiens mest berømte vinområde. Herfra kommer nogle af verdens allerbedste og dyreste vine. Den smukke dal med de bakkede landskaber har perfekte forhold for vindyrking, med sine utallige mikroklimaer, skråninger og masser af solskin.


Reata Pedregal kommer fa en enkelt vinmark i San Benito i Napa Valley, og er lavet på druen Pinot Noir, hvor marken er placeret således at den drager nytte af de kølige vinde fra Stillehavet. I 2017 havde man en del regn i de tidlige vintermåneder, hvilket gav en god næring til jordenbunden, samt et mildt forårsklima gjorde det muligt for skuddene på stokkene at udvikle sig uforstyrret. Derefter fulgte en varm og solrig sommer der tillod druerne at modne optimalt, og opnå sit fulde potentiale. 


Der er ingen tvivl om at dette er en Pinot Noir der sagtens kan hamle op med sine fætre og kusiner fra Bourgogne. En kompleks og flot vin med en sublim taninstruktur og balance mellem frugten og syren. Næsen er liflig og elegant, med skovbund, blomme, rødekirsebær og en let krydret fornemmelse i enden. I smagen finder du bl.a.rosenblade, tranebær, bagte frugter og behagelige egetræsnoter. 


Ropert Parker giver fortjent denne vin flotte 93 point.


Reata kommer af det spanske ord for "lasso", og er navngivet således for at ære vineriets "ranching" historie.

Specifikationer
ProducentReata
LandUSA
OmrådeCalifornien
Årgang2017
DruePinot Noir
Alkohol14,4%
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.