Red Claw Pinot Noir 2017, Yabby Lake

Varenummer: 104040

På lager

Normalpris DKK 199,75
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Flot rødvin fra Mornington Peninsula, et af Australiens køligste vindistrikter. Her trives Pinot Noir druerne godt, og resultatet er en lækker, saftig rødvin. Man fornemmer nuancer af bl.a. kirsebær med ganske fine krydderier og et hint fra fadlagringen. Red Claw Pinot Noir har en lang, fyldig og silkeblød smag med en elegant eftersmag.


Druerne til Red Claw Pinot Noir kommer fra Yabby Lake Vinyards, som blev grundlagt på Mornington Peninsula i 1998. Druerne bliver høstet med hånd og afstilket inden gæring. Efter gæring lagrer vinen 9 måneder på fade af fransk eg.


Mornington Peninsula er en halvø syd for Melbourne i det sydligste af de australske fastland. Mornington er omgivet af havet på 3 sider, og dette kølige maritime klima er med til at give optimale betingelser for dyrkning af Pinot Noir. Små forskelle i vinmarkernes beliggenhed, jordbund og mikroklima bidrager til vinenes karakter.


"Estate-grown and deeply coloured; fills the senses with plum, spice and black cherry fruit; the palate is all things to all men, at once fleshy and silky, and shrieks its varietal parentage. Well priced." 94 point af James Halliday


 

Specifikationer
ProducentYabby Lake
LandAustralien
OmrådeMornington Peninsula, Victoria
Årgang2017
DruePinot Noir
StilElegant
Alkohol13,5%
Passer tilLyst kød, fjerkræ, vildt
Flasker pr. kasse6
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.