Rhum J.M. XO Agricole 45%

Varenummer: 142285

På lager

Normalpris DKK 499,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Helt tilbage i 1845 var ejendommen hvor Rhum J.M. i dag producere deres rom, blot et af mange sukkerraffinaderi på den franske ø Martinique. Men da Jean-Marie Martin overtog, indså han straks potentialet i de unikt beliggende marker for foden af Mont Pelée, hvor rørsukker planterne havde en helt udsøgt kvalitet. En kvalitet perfekt til luksus Agricole Rom. J.M. sætter fokus på fire helt specifikke ting der er afgørende for terroiret. Den gode drænede jord pga. skråningerne på bjergsiden, den vulkanske jord, tropisk luftfugtighed og afkøling fra havet der blæser ind over bjerget. 


Som alle andre Agricole rom er denne J.M. XO lavet på den friskpressede rørsukkersaft og har lagret i minimum 6 år på brugte bourbon fade. Rommen er tappet ved behagelige 45% og bevarer dermed noget karakter og styrke, og det er en rom der sagtens kan bære de ekstra procenter. 


Farven er en flot dyb ravfarve der passer perfekt til den varme cremede duft der møder en som det første. Masser af vanilje og smeltet smør, tørrede frugter og en smule ingefær. I smagen får man en let krydret fornemmelse af nødder og ingefær, hvor der kommer en dejlig blød vanilje til sidst der afslutter denne dram rigtig godt. 


Bør nydes rent.

Specifikationer
ProducentRhum J.M
LandMartinique
OmrådeCaribien
Alder6 år
StilAgricole
Alkohol45%
TypeRom
Flaskestr.70 cl.