Ron Izalco 10 Years. 43%

Varenummer: 142032

Ikke på lager

Normalpris DKK 399,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Ron Izalco er en sødmefuld og klassisk rom, som først vækker dine sanser med en frugtagtig aroma, der minder om abrikoser, svesker, honning, karamel og brunt rørsukker. Smagen starter blødt og sødt, og udfordrer langsomt med en kompleks fyldighed med undertoner af amerikansk egetræ og sød pibetobak. Eftersmagen er lang og kombinerer perfekt rommens rige smag med den direkte sødme, hvilket resulterer i en smagsoplevelse, der giver lyst til mere.

Beskrivelse

Detaljer

Rommen har fadlagret i minimum 10 år under tropisk varme, og er 100% lagret i troperne. Til fadlagringen har man udelukkende brugt ex-bourbonfade fra USA. Ron Izalco Aged 10 Years er et blend af Centralamerikas fineste lagrede rom. I blendet finder man rom fra henholdsvis Nicaragua, Guatemala og Panama.

I 2018 vandt Ron Izalco Aged 10 Years guldmedalje i kategorien ”8 years and above" ved The San Francisco World Spirits Competition. 

Mellemamerika findes en vulkan ved navn Izalco. Det er den bedst kendte vulkan i regionen, og lægger navn til rommen fra selvsamme region. Ron Izalco er produceret på sukkerrør som hovedsageligt er blevet dyrket i den vulkansk jordbund, som findes mange steder i den mellemamerikansk region.

 

 

Specifikationer
OmrådeMellemamerika
Alder10 år
Alkohol43%
TypeRom
Flaskestr.70 cl.