På lager
99,00  DKK
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 85,00  DKK

Sauvignon Blanc 2021, Le Versant, Økologisk

Nu er Le Versant Sauvignon Blanc blevet økologisk.
Vinen har Sauvignon Blancs karakteristiske meget lyse, grønlige farve. I duften finder man noter af kiwifrugt, grøn ananas, hyldeblomst og citrussaft og smagen er frugtig og afrundet, båret oppe af druens naturlige syreindhold. Vinen er velegnet som både aperitif eller prøv den dampet fisk, røget fisk med citron eller gedeost med sprød salat og vinaigrette.
Producent
Foncalieu er Sydfrankrigs nok mest seriøse kooperativ, og har rødder tilbage til Les Vignerons Libres (de frie vinbønder), Frankrigs første kooperativ stiftet i 1901. Foncalieu laver en lang række vine fra Rhônedalen i øst til Roussillon i vest. Fælles for alle husets vine, er at de tydeligt afspejler de respektive terroirs, druesorter, og ikke mindst repræsenterer solid value for money.
Le Versant er en enkeltdrueserie fra Foncalieu, hvor druetypicitet og velsmag er i højsæde. Smagen i vinen afspejler tydeligt hver enkelt drues kvaliteter og karakteristika, og leverer ganske enkelt vellavet, uhøjtidelig og uprætentiøs velsmag.
Fremstilling
Druerne høstes fra nøje udvalgte økologisk dyrkede vinmarker i Languedoc, i dette tilfælde kalkstenholdige, nordvendte skråninger i Languedoc. Efter høsten koldgæres druerne for at bevare Sauvignon Blancs friske, florale duft og smag.
Specifikationer
Varenr.1104
ProducentFoncalieu
Flasker pr. kasse6
Passer tilSkaldyr, aperitif,
StilFrisk og sprød
DrueSauvignon Blanc
Årgang2021
TypeHvidvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol12%
OmrådeLanguedoc-Roussillon
LandFrankrig
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.