Ikke på lager
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 139,00  DKK
Pris pr. stk.
159,00  DKK

Seven Falls Cabernet Sauvignon 2017

Seven Falls vinene produceres desværre ikke længere. Ste. Michelle Wine Estates som lavede vinen har valgt at bruge druerne til andre vine.

 

Seven Falls Winery, Cabernet Sauvignon, Wahluke Slope, Washington State, middel alkohol (14%)

Elegant rødvin med et meget bredt smagsbillede med boysenbær, kirsebær og kaffe. En lækker sag.

Specifikationer
Varenr.105005
Flasker pr. kasse12
DrueCabernet Sauvignon
Årgang2017
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol14,5%
OmrådeWashington State
LandUSA
Område
Druerne kommer fra området Wahluke Slope i Washington State, i det nordvestlige hjørne af USA. Området, beliggende øst for Cascade Mountains, er et af de tørreste og varmeste i staten, og er ideelt til produktion af fyldige, tætte med god struktur og kompleksitet. Særligt de blå druer, Cabernet Sauvignon, Syrah og Merlot klarer sig godt i dette varme klima. 
Producent
Seven Falls Winery, som idag er under ejerskab af selveste Chateau Ste. Michelle, er beliggende for foden af Cascade Mountains, som gennemskærer Washington State fra Canada i nord til Oregon og Californien i syd. .
Fremstilling
Fremstillet på 100% Cabernet Sauvignon, og lagret i 18 måneder på delvist nye fade, heraf 60% fransk eg og 40% amerikansk.
Smagekommentar
Vinen præsenterer sig mørkerød og tæt i glasset, og viser noter af solbær, boysenbær samt vanilje, chokolade og sort te fra fadlagringen. Smagen er fyldig, med blide tanninner og lette fadnoter. Den er en ideel partner til rødt kød, gerne fra grill. Vinen kan med fordel dekanteres inden servering.
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.