2015 Seven Falls Cabernet Sauvignon

Varenummer: 2004
Normalpris DKK 149,00
Fra DKK 125,00
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
2004
DKK 149,00
6
2004
DKK 125,00

Seven Falls Winery, Cabernet Sauvignon, Wahluke Slope, Washington State, middel alkohol (14%)

Elegant rødvin med et meget bredt smagsbillede med boysenbær, kirsebær og kaffe. En lækker sag, der ved seks flasker er pengene værd.

Beskrivelse

Detaljer

Type
Tør, fyldig, rødvin. 75 cl. 14,5%

 

Område
Druerne kommer fra området Wahluke Slope i Washington State, i det nordvestlige hjørne af USA. Området, beliggende øst for Cascade Mountains, er et af de tørreste og varmeste i staten, og er ideelt til produktion af fyldige, tætte med god struktur og kompleksitet. Særligt de blå druer, Cabernet Sauvignon, Syrah og Merlot klarer sig godt i dette varme klima.

 

Drue
100% Cabernet Sauvignon

 

Producent
Seven Falls Winery, som idag er under ejerskab af selveste Chateau Ste. Michelle, er beliggende for foden af Cascade Mountains, som gennemskærer Washington State fra Canada i nord til Oregon og Californien i syd. .

 

Fremstilling
Fremstillet på 100% Cabernet Sauvignon, og lagret i 18 måneder på delvist nye fade, heraf 60% fransk eg og 40% amerikansk.

 

Smagekommentar
Vinen præsenterer sig mørkerød og tæt i glasset, og viser noter af solbær, boysenbær samt vanilje, chokolade og sort te fra fadlagringen. Smagen er fyldig, med blide tanninner og lette fadnoter. Den er en ideel partner til rødt kød, gerne fra grill. Vinen kan med fordel dekanteres inden servering.
Specifikationer