Shiraz 2015, Johnny Q

Varenummer: 104218

Ikke på lager

Normalpris DKK 119,75
Fra DKK 89,75
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
104218
DKK 119,75
3
104218
DKK 89,75
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Super-Shiraz fra Quarisa! Vinen har Shiraz’ klassiske mørke, næsten sorte farve, med et blåligt skær. Næsen er rig og dyb og domineres af sorte bær, peber og vanilje. Smagen er fyldig med bløde afrundede tanniner. 


 

Beskrivelse

Detaljer

Område
Druerne i Johnny Q Shiraz kommer fra staten Southern Australia, som er kendt for sine full-bodied Shirazvine, grundet det varme og tørre klima, der i syd dog modereres af den store bugt, Great Australian Bight. Blandt andet er Southern Australia kendt for sin særlige jordbund, Terra Rossa, som især findes omkring Coonawarra, hvor netop denne vin er fra.


Producent
Quarisa Wines er beliggende i New South Wales i det sydøstlige Australien. Manden bag hedder John Quarisa, og har i over 25 år lavet anmelderroste vine i klassisk australsk stil. Med mottoet “passion is everything”, laver John vine der er charmerende, nede på jorden, og ikke mindst særdeles prisvenlige, men som besidder koncentrationen, dybden og nerven man ville forvente i langt dyrere vine.

 

Fremstilling
Druerne plukkes i marts og gæres på ståltanke, for derefter at blive omstukket til træfade. Vinen lagres i ca. 12 måneder for at give krydderier og fylde fra fadene, og samtidig bevare masser af den lækre sødmefulde frugt.
Specifikationer
ProducentQuarisa Wines
LandAustralien
OmrådeSouth Australia
Årgang2015
DrueShiraz
Alkohol14,5%
Passer tilKraftige kødretter, rødt kød, grill
Flaskestr.75 cl.