Unik spiritus i høj kvalitet

Hos Vinkyperen finder du et af landets største og mest imponerende udvalg af spiritus. Vores udvalg spænder bredt, fra de mere almindelige og kendte produkter, til de mere sjældne, kult og nicheorienterede varer. Om det er Rom, Whisky, Whiskey, Cognac, Gin, Tequila, Snaps, Grappa, Armagnac eller Vodka, så finder du det hos Vinkyperen. Vores priser ligger iblandt landets laveste.

Filtrer
Filtrer efter
Producent
Alkohol
pr. side

Varer 1-36 af 640

Stigende orden
Side

Varer 1-36 af 640

Nyd spiritus til hverdag og fest

Om du sidder med en gin & tonic med vennerne, nyder en god rom eller whisky en mørk aften, serverer en grappa efter måltidet, skal bruge en god tequila til dine cocktails eller vil forkæle dig selv og gæster med en lækker Cognac, så er Vinkyperen stedet at besøge. Både i vores vin- og spiritusbutik i Aarhus med et stort udvalg eller i vores webshop.

Hvad er spiritus lavet af?

Det er meget forskelligt hvad spiritus laves af. Der er derfor der findes så stort og spændende et udvalg. Det kan være korn, kartofler, druer, drueskaller eller melasse. I det hele taget alt der indeholder en smule sukker, så det kan gæres. Det er fælles for alt spiritus at den gærede alkohol fortættes ved at destillere. Destilleringen kan ske på både flotte kobberkedler, som også laver den mest komplekse spiritus, eller kolonnekedler som er hurtigere og billigere, men som også laver en mere simpel spiritus. Der findes dog spiritus i høj kvalitet, som er destilleret på kolonnekedler. Det har også en afgørende rolle for smagen, om spiritussen lagres bagefter, eller om den tappes på flaske med det samme. Den lagrede spiritus modnes altid på tønder af træ, og ofte har der ligget noget andet på tønden inden, typisk bourbon eller sherry. 

Sådan kan du drikke spiritus

Der er utallige måder at nyde spiritus på. Typisk vil man sidde med de mørke, lagrede typer og nyde dem rent i et stort glas. Det gælder luksus spiritus som mørk rom, whisky, fadlagret grappa og cognac. De lyse typer bruges oftest til cocktail, f.eks. hvid rom, lys tequila, vodka og gin.

Find luksus spiritus til formidable priser

Vi har et kæmpe udvalg i alle slags spiritus, både i høj kvalitet og til lave priser på grund af en intens priskonkurrence. Vi har de samme lave priser i butikken og online. Besøger du os i vores butik i Aarhus har vi mange åbne flasker, så det er muligt at smage spiritus så du kan finde frem til den smag du bedst synes om.


Fra skotsk whisky til rom fra Barbados

I dag kan du vælge mellem mange flere brands og typer af spiritus end nogensinde før. Vi bruger vores stpore viden til at håndplukke det bedste spiritus fra hele Verden. Derfor kan trygt besøge os uanset om du leder efter en russisk vodka, en tør eller en sød rom fra Caribien eller Cuba. Vi har lækker cognac fra små producenter i Frankrig, Grappa lavet på de bedste italienske druer og whisky fra Skotland, Irland, Japan, USA og flere lande. Du finder det hele hos os.

Køb skøn spiritus hos Vinkyperen

Vi har arbejdet med spiritus i 3 generationer, så vi ved hvad der er godt. Udviklingen gennem årtier har frembragt et enormt udbud man ikke har set tidligere. Derfor er det en god ide at besøge os, enten online eller i butikkken, da vi gerne bruger vores store faglige ekspertise til at guide dig gennem det store udvalg. Vi har mange hundrede forskellige mærker af spiritus på hylderne og vi smager nye produkter hver uge. Langt de fleste kommer dog aldrig på hylderne, da vi nøje udvælger det spiritus vi vil lægge navn til. Hos Vinkyperen bryster vi os af altid at kunne levere en god og professionel vejledning samt et højt og imødekommende service niveau. Har du behov for hjælp, står der altid en kundeservicemedarbejder klar til at vejlede dig med dit køb. Vi lover hurtig og billig levering til hele landet. 

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.