London Dry Gin

London Dry Gin

Mange forbinder gin med London dry gin, der også er en af de mest udbredte varianter på verdensplan. For at en gin kan betegnes som London Dry Gin, skal den opfylde en række strenge krav i forbindelse med destilleringen, og dette indebærer blandt andet de botanicals, der anvendes. Hos Vinkyperen kan du finde et stort udvalg af klassisk gin, der uden tvivl vil give dig en fantastisk smagsoplevelse – uanset om du drikker den rent eller som en del af en cocktail.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Hvad kendetegner en London Dry Gin?

Som sagt skal London Dry Gin opfylde en række specifikke krav for at kunne bære sin betegnelse. For det første må smagsgivere, som eksempelvis enebær, koriander og citrus, udelukkende tilsættes i destilleringen og ikke efterfølgende. For at ginnen kan beholde sin tørre karakter, må der ikke tilføres mere end 0.1 gram sukker pr. liter færdigt destillat, og desuden må der heller ikke tilsættes farvestoffer i ginnen.

Det er værd at bemærke, at på trods af navnet, behøver en London Dry Gin ikke nødvendigvis at blive produceret i London eller endda i England; betegnelsen refererer udelukkende til fremstillingsmetoden og ikke til den geografiske oprindelse.

Sådan kan du bruge London Dry Gin derhjemme

En af de store fordele ved gin er, at det er en utrolig alsidig alkohol, der kan bruges i en bred vifte af situationer. Hvis du gerne vil have den rene smag af gin, kan du passende drikke en god London Dry Gin med isterninger. En god flaske gin kan også bruges sammen med tonic til klassisk gin og tonic. Gin er også den primære komponent i andre klassiske cocktails som Tom Collins, Singapore Sling og Negroni. Kort sagt er der nærmest ingen grænser for, hvad der kan lade sig gøre med en god flaske gin, og det er altid værd at eksperimentere med forskellige smage for at skabe den bedst mulige ginoplevelse for dig og dine gæster.

Hvis du elsker vores udvalg af London Dry Gin, er vi sikre på, at du også vil kunne lide vores fantastiske udvalg af dansk gin. Du kan også udforske vores øvrige udvalg af spiritus, hvor du blandt andet finder rom, whisky og cognac.

Lad os hjælpe dig med at finde den helt rette gin

Leder du efter inspiration til, hvordan du kan bruge London Dry Gin derhjemme, eller er du i tvivl om, hvilken slags gin der er bedst for dig? Hos Vinkyperen er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette gin. Derfor er du altid velkommen til at kontakte os for at få vejledning. Du er også altid velkommen til at besøge os i vores butik i Aarhus, hvor du altid kan forvente højt serviceniveau og en dyb faglighed.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.