Katalog

Tilbud

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

Grappa

Grappa er et druebaseret destillat. Produceret i Italien på kvaset fra vinproduktionen med en alkoholprocent mellem 40% til 70% eller 80 til 140 Proof. Originalt er det lavet for at der ikke skulle gå noget til spilde efter vinproduktionen. Men det blev hurtigt kommercielt og masseproduceret. Inden længe blev det solgt, som modstykke til fx cogn...

Grappa er et druebaseret destillat. Produceret i Italien på kvaset fra vinproduktionen med en alkoholprocent mellem 40% til 70% eller 80 til 140 Proof. Originalt er det lavet for at der ikke skulle gå noget til spilde efter vinproduktionen. Men det blev hurtigt kommercielt og masseproduceret. Inden længe blev det solgt, som modstykke til fx cognac eller whisky, i hele verden.

Grappa smagen afhænger meget af kvalitet og hvilke druer der er blevet brugt samt destillations metoden. I Italien serveres grappa oftest til kaffen eller som en ”efter maden” drik. Mange italienere nyder også gerne deres grappa i en varm kop espresso, dette kaldet caffè corretto.

En anden måde at nyde sin grappa på er en ”ammazza caffè”, oversat til ”Dræber kaffe”. Dette foregår ved at man hurtigt drikker en espresso, hvor efter en lys grappa indtages.

Mere

Grappa  Der er 7 varer

Viser 1 - 7 af 7
Viser 1 - 7 af 7