Julekalender 2017

Her finder du vores udvalg af spirituskalendere for 2017, herunder Romjulekalenderen fra 1423 med helt nye rom, der ikke tidligere er set i julekalenderen, julekalender med gin, whisky, og som noget nyt, en julekalender, Den Sorte Boks, udelukkende med danske produkter. Den Sorte Boks består af 24 forskellige små flasker spiritus, alle fremstill...

Her finder du vores udvalg af spirituskalendere for 2017, herunder Romjulekalenderen fra 1423 med helt nye rom, der ikke tidligere er set i julekalenderen, julekalender med gin, whisky, og som noget nyt, en julekalender, Den Sorte Boks, udelukkende med danske produkter. Den Sorte Boks består af 24 forskellige små flasker spiritus, alle fremstillet i Danmark. Den indeholder blandt andet dansk rom, gin, vodka og meget mere.

Julekalenderne Amazing Spirits er en kalender fra en af de førende danske importører af kvalitetsspiritus, Mac-Y. Gin julekalenderen fra Amazing Spirits er en nyhed for 2017, ligesom Amazing Spirits Whisky julekalenderen er en nyhed. Begge kalendere består af 24 smageflasker med hhv. kvalitetsgin og -whisky, fra kendte såvel som mindre kendte producenter.

Årets romjulekalender fra 1423 består af 24 rom, hvoraf 16 er nye, og altså ikke har været i julekalenderen tidligere. Udover 24 smageflasker med rom, medfølger et smageglas.

Frem til efteråret 2017, hvor vi forventer at få julekalenderne på lager, sælger vi dem i forsalg.

Mere

Julekalender 2017  Der er 4 varer

Viser 1 - 4 af 4
Viser 1 - 4 af 4