Armagnac produceres på en helt speciel måde
I modsætning til almindelig cognac, der destilleres to gange, destilleres armagnac kun en enkelt gang. Alkoholprocenten er desuden lavere i armagnac, og du vil derfor opleve en kompleks og smagfuld oplevelse, der helt sikkert ikke vil skuffe.
Armagnac produceres typisk på druerne Columbard, Ugni Blanc, Folle Blanche og Baco, der bliver brugt til at producere mange forskellige hvidvine fra Sydfrankrig.
Du kan finde flere forskellige smagsnuancer i armagnac
Det gode ved Armagnac er, at produktionsmetoden gør, at spiritussen naturligt smager af mere og derfor tillader flere smagsnuancer. Når du køber Armagnac hos os, vil du for eksempel opleve at finde brændevine med noter af både vanilje og tørret frugt.
De søde noter af forskellige frugter vil give en venlig og let tilgængelig smag, der kan nydes af alle, og du kan derfor roligt stille en flaske Armagnac på bordet til en festlig anledning eller efter aftensmaden i både weekenden eller hverdagen.
Armagnac er den perfekte digestif
På fransk betyder digestif at fordøje, og især i gamle dage, var det populært at drikke en digestif efter maden for at fremskynde fordøjelse. Armagnac er på mange måder en god digestif for både begyndere og øvede indenfor spiritus, da smagen ikke vil opfattes lige så stærk som ved eksempelvis cognac.