Mørk rom

Mørk rom fremstilles ved at aldre lys rom forkullede egetræsfade. Når rommen har lagret, vil den tage den karakteristiske mørke farve, vi kender. Rom destilleres på sukkerrør og er især populært i Syd- og Mellemamerika. Hos Vinkyperen importerer vi rom fra nogle af de mest populære destillerier. Se de mange varianter herunder, og bestil rom til dig og dit selskab i dag.

Filtrer
Filtrer efter
Testvinder
pr. side

Varer 1-36 af 126

Stigende orden
Side

Varer 1-36 af 126

Sådan finder du den rette mørke rom til din smag

At finde den perfekte rom er ikke nogen nem sag. Hvis du godt kan lide den intense smag fra en god flaske cognac eller whisky, bør du overveje at finde en rom med en tilsvarende stærk profil. Hvis du har en forkærlighed for specifikke noter af eksempelvis røg eller kaffe, bør du lede efter typer af rom med netop den smagsprofil.

Hvis du er helt ny i rommens verden, har vi masser af god rom for begyndere, der har en lidt mere mild og sød profil. Når du lærer at smage grundigt på rommen, vil du gradvist være i stand til at drikke mere komplekse typer af rom. Hvis du derimod er mere avanceret i rom, er en luksus rom fra den mest optimale produktion måske den mest tilfredsstillende løsning for dig.

Lav de perfekte drinks med en god flaske mørk rom

Rom er den primære spiritus i mange populære drinks og cocktails. Den søde smag fra mørk rom udgør den perfekte base i mange smagfulde drinks, og det bedste ved det hele er, at du ikke behøver at være professionel bartender for at lave gode drinks.

Med en god mørk rom kan du blandt andet lave følgende drinks:

  • Strawberry daiquiri
  • Cuba libre
  • Dark ‘n’ Stormy
  • Mai Tai

Du kan passende eksperimentere med mange forskellige slags rom for at finde frem til den perfekte smagskombination. Om det er en ny eller gammel rom gør ikke så meget, så længe kvaliteten af rommen er god. En rom, der har lagret i mange år, er som udgangspunkt mere smagfuld, men samtidig er det vigtigt, at du har kvaliteten af den individuelle rom med i tankerne, hver gang du køber.

Bestil din mørke rom hos Vinkyperen i dag

Har du fundet en rom med den perfekte gyldne farve og mest delikate smagsprofil? Bestil din rom hos Vinkyperen i dag, og få tilsendt den direkte til din adresse i løbet af kun få hverdage.

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med dit køb, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi har mange års erfaring med salg af alt fra rødvin til rom, og vi deler hellere end gerne vores ekspertviden med dig. Skriv til os via vores online formular, og så gør vi vores bedste for at vende tilbage med svar så hurtigt som muligt.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.