A.H Riise rom

Albert Heinrich Riise lægger navn til A.H Riise rom, der i dag er et populært dansk brand indenfor rom. A.H Riise var oprindeligt apoteker i 1800-tallet, og dengang var alkohol et lægemiddel lige så meget som det var til nydelse. Mange af de originale opskrifter er stadig velbevarede i dag, og du kan derfor være sikker på at smage på et ægte stykke historie, når du prøver rom fra A.H Riise.

pr. side

31 varer

Faldende orden

31 varer

A.H Riise rom har en sød smag, der gør den tilgængelig for mange

Der er mange forskellige smagsprofiler, når det kommer til rom, og hos os kan finde A.H Riise rom med flere forskellige noter, så der er noget for enhver smag. Der er dog en fællesnævner for de fleste flasker, da de har en forholdsvis sød smag. Det betyder, at du kan servere A.H Riise rom til både nybegyndere og connoisseurs.

Find eksklusiv rom fra A.H Riise

Når du køber rom fra A.H Riise, kan du være sikker på, at du finder eksklusiv rom, du ikke kan finde andre steder. Nogle af flaskerne her på webshoppen er endda begrænset, og det betyder, at der ikke produceres særlig mange flasker årligt på grund af, at fremstillingsprocessen ikke tillader det. A.H Riise rom kan derfor på mange måder siges at være en helt unik for spiritus.

Find noter af alt fra bær til røg i A.H Riise rom

Der er næsten ingen begrænsninger for smagen i A.H Riise rom. Du finder noter af alt fra søde bær til røg, så du kan få en varieret smagsoplevelse hver gang.

Hvis du har spørgsmål til A.H Riise rom eller andre former for rom, hjælper vi dig gerne.

Rom fra A.H Riise er den perfekte aperitif

Der er flere gode muligheder for en god aperitif, men A.H Riise rom vil helt sikkert ikke skuffe dig. Når det kommer til dansk rom, er en flaske rom A.H Riise helt i top, og du kan derfor roligt skænke en aperitif fra A.H Riise efter et godt måltid. På den måde kan du både opleve den gode smag og få hjælp til fordøjelsen.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.