Highland Park

I den allernordligste del af Skotland produceres Highland Park. Det gamle destilleri findes på Orkneyøerne, der en øgruppe nord for fra det skotske fastland. På Highland Park destilleriet har man destilleret og produceret whisky i over 200 år, og ved at fastholde ældgamle traditioner, er du sikret den bedste smag hver eneste gang. Gå på opdagelse i vores udvalg fra Highland Park, og find en whisky, der passer til din palet.

pr. side

15 varer

Stigende orden

15 varer

Highland Parks er et destilleri, der bygger på stolte traditioner

Hvor flere destillerier i dag importerer malt fra eksterne producenter, har Highland Park valgt at producere egen malt for at opretholde kvaliteten og smagen ved hver batch. Malten ovntøres i ovne fyret med lyng samlet fra destilleriets eget land i Hobbister. Den røgede smag af tørv og lyng giver Highland Park sin unikke smag.

Highland park er bare en af de mange destillerier, der producerer Whisky i det skotske øland. Hos os finder du whisky fra de skotske øer, og vi har mange forskellige slags, så der er noget for enhver smag. 

Highland Park har en karakteristisk smag, du sent vil glemme

Der er mange faktorer, der medvirker til at skabe den perfekte whisky, og det samme gælder for Highland Park. For det første modnes whiskyen i egetræstønder med et strejf af sherry. Den langsomme modningsproces og de tilsatte krydderier medvirker til at give en smag af sødme, røg og salt. 

Hvis du elsker den karakteristiske smag fra Highland Park, er vi eksperter i alle former for spiritus. Så uanset om du er på jagt efter whisky eller cognac, kan du helt sikkert finde en god løsning.

Highland Park er perfekt til flere anledninger

Highland Parks komplekse og søde smag gør, at den har en bred appel, og du kan derfor roligt servere den for et selskab. Den er især god efter maden, og du kan være sikker på, at i får en smagsoplevelse, i sent glemmer. 

Hvis du har brug for tips omkring Highland Park eller andre produkter, kan du altid søge rådgivning hos os. Fra smagsprofiler til opbevaring - vi ved alt, der er værd at vide om whisky, og der findes ingen spørgsmål, der er for store eller små.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.