Macallan whisky

Macallan whisky er en af verdens mest populære whiskyer. Destilleriet åbnede i 1824 og har siden vokset sig til at blive en verdenskendt. I dag står Macallan for næsten ti procent af verdens whiskyproduktion, og når du køber Macallan whisky, medfølger der derfor et løfte om en whisky, der smager som ingen andre.

pr. side

22 varer

Stigende orden

22 varer

Macallan producerer whisky for alle

Når det kommer til whisky, er Macallan både for nybegyndere og erfarne whiskydrikkere.  

Macallan whisky er en let tilgængelig whisky med de søde og let røgede karakterer. 

Whiskyen destilleres på destillationsapparater, der er mindre end hvad der normalt bruges. De små destillationsapparater giver whiskyen mere kontakt med kobberet, og giver det en rig, fyldig og frugtig smag. Disse apparater er så kendte, at du kan se dem på bagsiden af en skotsk ti-punds pengeseddel. 

Til sidst aftappes kun 16% af whiskyen fra fad til flaske for at sørge for, at kun det bedste af det bedste bliver solgt.

Macallan lagres på både sherry- og bourbonfade

For at frembringe den ultimative smagsoplevelse, lagres Macallan på både sherry- og bourbonfade. Det medvirker til at give den karakteristiske, søde smag, der altid er kendetegnet ved en Macallan whisky.

Find Macallan whisky i flere forskellige prisklasser hos os

Da Macallan producerer mange forskellige slags whisky, der er modnet over både kortere og længere perioder, har du mulighed for at finde dem til flere forskellige priser. Det betyder, at der både er noget for whiskynørden og for personen, der gerne vil igang med at drikke whisky eller spiritus generelt.

Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål vedrørende Macallan whisky eller andre slags spiritus.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.