Stauning Whisky

Stauning Whisky er et dansk destilleri, der er kendt i toppen blandt de førende whiskyproducenter, og du kan bestille deres lækre whiskyer lige her hos Vinkyperen. Her finder du flere forskellige varianter fra Stauning Whisky, og du kan uden tvivl finde en variant, som falder i din smag.
Hos Vinkyperen er vi garanter for vin og spiritus af høj kvalitet, og derfor kan du naturligvis også finde Stauning Whisky i vores store sortiment. Du kan nemt købe online her på siden til gode priser, så leverer vi din bestilling hjem til dig. Find din favorit her, og forkæl dig selv eller en, du holder af med en rigtig god, dansk whisky fra Stauning Whisky.

 

pr. side

9 varer

Stigende orden

9 varer

Stauning Whisky for enhver smag

I Stauning Whiskys sortiment finder du blandt andet en rigtig god single malt whisky, en anderledes rye whisky fremstillet på rug og byg, og flere andre spændende whiskyer, der uden tvivl overrasker og forkæler smagsløgene på én og samme tid.

Stauning Whisky tilbyder med andre ord whisky for enhver smag. Er du til en mild, røget smag med noter af citrus, honning og krydderurter? Er du mere til en frugtig whisky med smag af chokolade, karamel og vanilje? Eller hvad med en, der sender tankerne mod friskbagt brød, modne krisebær og peber? Gå på opdagelse i vores udvalg af Stauning Whisky her på siden.

 

Stauning Whisky - dansk verdensklasse

Stauning Whisky fremstiller whisky i verdensklasse. Mange forbinder traditionelt set whisky med Skotland og Irland, men whiskyen er i udvikling, og mange andre lande byder nu ind med deres egne destillerier; også Danmark.

Stauning Whisky er nærmere bestemt beliggende i Vestjylland, i en lille landsby tæt på Vesterhavet. Destilleriet blev grundlagt i 2005 af en flok lokale, der kastede sig ud i projektet uden at vide noget som helst om at fremstille whisky. I dag er Stauning Whisky et internationalt prisbelønnet destilleri, der laver vestkystwhisky med udgangspunkt i netop Vestkystens særegenhed.

 

Whisky fra Danmark

Leder du efter en specifik variant fra Stauning Whisky, er du på den helt rette side. Er du nysgerrig efter at prøve flere danske whiskyproducenter? Vi forhandler også andre, gode mærker, der fremstiller whisky her i Danmark. Vores udvalg af whiskyer fra danske destillerier inkluderer:

Thy Whisky
Mosgaard
Aarhus Bryghus
Stauning Whisky

Uanset om du er whiskykender eller er ny i whiskyens univers, kan det være interessant at prøve de danske destillerier og sammenligne med de klassiske mærker fra den anden side af Nordsøen. Det er dog også interessant at sammenligne destillerierne fra Danmark med hinanden, da de hver især kan noget forskelligt. Find whisky fra Danmark her.

Køb Stauning Whisky i butikken

Har du brug for et godt råd til, hvilken af varianterne fra Stauning Whisky du skal vælge? Eller har du spørgsmål til nogle af vores andre whiskyer? Så er du altid velkommen i vores butik i Aarhus.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.