Lindores en af verdens længdste fermenteringsperioder inden for whisky på 117 timer. Dette sammen med en Wash Still med navnet Dodo samt to "Sister Spirit Stills", Puppy og G ee, opkaldt efter ejerens to døtre, får man på Lindores en helt fatastisk dyb whisky sin unge alder taget i betragtning. Med denne metode fordobler man kontakten med kobberen, hvilket igen fremhæver og forfiner smags og duft aromaerne der udvikles under den lange fermenteringsproces.
Lowland Whisky
Der findes blot 2 destillerier i Lowlands der har været aktive før 2005, Auchentoshan og Glenkinchie. Og sammenlignet med Highlands/Speyside så er der også relativt få destillerier. I 2019 talte man 18 styk mod 50+ i Speyside alene. Lowland Whisky er også en helt anden stil end sine fætre fra øerne og Highland. Ofte er en Lowland dram mere forfinet og elegant. Knap så kraftfuld men fortsat komplekse og dybe. Man kalder sågar nogle Lowland dram for "The Lowland Ladies".
Mange Lowland producenter af whisky bruger ofte Trippel Destillation som i Irland, hvilket er med til at give Lowland sin mere forfinede stil, eller gør som hos Lindores, hvor man bruger forskellige stills.