Single Malt Whisky

Single malt whisky er elsket af mange, og med god grund. Den intense duft pirrer sanserne, og det enkelte destilleris unikke smag gør det til en oplevelse at afprøve og sammenligne forskellige mærker og områder. Leder du efter din favorit blandt de mange single malt whiskyer? Eller er du klar på at prøve noget nyt? Find din næste single malt whisky her hos Vinkyperen.

Filtrer
Filtrer efter
Testvinder
pr. side

Varer 1-36 af 302

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 302

Single malt whisky - hvad er det?

Single malt whisky er en whisky, som er fremstillet udelukkende af malt og produceret på ét destilleri. Single malt whisky kan ses i modsætning til blended malt whisky. En blended whisky er produceret på flere forskellige destillerier. Er der tale om en malt whisky, er også denne fremstillet af malt.
Single malt whisky er både for dig, der er whiskykender, og for dig, der endnu ikke har den store sans for whiskyens verden, men som er nysgerrig efter at udforske de mange forskellige typer whisky, som findes. Er du klar på at lære mere om single malt whisky, venter der mange gode smagsoplevelser forude.

 

Single malt whisky fra Vinkyperen

Her hos Vinkyperen forhandler vi single malt whisky af høj kvalitet. Vi tilbyder også mange andre typer af whisky for enhver smag og enhver pengepung. Uanset om du er mest til de kendte mærker eller er på jagt efter en ny og anderledes whisky, så kan du finde det hos os. Vi dækker mange lande og områder og kan tilbyde whisky fra blandt andre disse steder:

Lowland-regionen
Highland-regionen
De skotske øer
Islay-øen
Campbeltown-regionen
Speyside-regionen
Irland

Derudover kan du også finde rigtig gode whiskyer, enten en single malt whisky eller en anden type af whisky, fra eksempelvis USA, Japan, Taiwan eller sågar fra Danmark. Selvom whisky normalt forbindes med Skotland og Irland, så findes der også rigtig god, dansk whisky, som er værd at tilføje til barskabet.

 

Besøg vores butik

Vil du vide mere om vores udvalg af single malt whisky, står vi klar med gode råd i vores butik nær Aarhus centrum. Vi har mange års erfaring med salg af vin og spiritus, og vi holder meget af at møde vores kunder og hjælpe dig med at finde det helt rigtige køb.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.