Ikke på lager
1.599,00 DKK

Springbank 18 Years (2022) Campbeltown Single malt Whisky. 46%

Et mageløst scenarie udspiller sig. Et pust af fyldte chokolader bringer gode nyheder. Så kommer kavaleriet galoperende med sherrysødme, svesker, candyfloss og mørk melasse lige i hælene. Til driver en sky af sorte knuste peberkorn, salt og en lille smule tørverøg ind fra vest.

Farve: Hasselnødder med en gylden kant.

Duft: Et mageløst scenarie udspiller sig. Et pust af fyldte chokolader bringer gode nyheder. Så kommer kavaleriet galoperende med sherrysødme, svesker, candyfloss og mørk melasse lige i hælene. Til driver en sky af sorte knuste peberkorn, salt og en lille smule tørverøg ind fra vest.

Smag: Den helt rigtige klassiske Springbank karakter rammer ganen. Sherryen blander sig skønt med tørv og peber. Teksturen er temmelig rig og meget olieret, med masser af lys røg, rosiner, abrikos og kandiserede mandler. Afslutninger tager langsomt til med chokolade, mørkt sukker og sødt hjemmebag. En god portion salt og brændende egetræ afrunder og bedøver mundhulen i en rum tid.

Kommentar:
Begejstringen for Springbank 18 Years Old er meget stor og kvaliteten er også uovertruffen. Springbank 18 Years Old er hovedsageligt lagret på mørke sherrytønder, nærmere bestemt en andel på 80 %. Resten er lagret på bourbontønder.

Specifikationer
ProducentSpringbank Distillery
Årgang2020
TypeSkotsk single malt whisky
Flaskestr.70 cl.
Alkohol46%
Alder18 år
OmrådeCampbeltown
LandSkotland
Varenr.140514
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Springbank 18 Years (2022) Campbeltown Single malt Whisky. 46%
Din bedømmelse
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.