På lager
695,00 DKK

Stauning Rye - Sweet Wine Cask 46% Limited Edition

Smagen af ægte gulvmaltet vestjysk rug og byg blandet med vinøse noter fra sydeuropæiske dessertsvinsfade – Det er lige præcis hvad man får i denne forførende Limited Edition Stauning Rye Wine Cask fra danske Stauning Whisky i Vestjylland. Forestil dig Staunings prisvindende Rye Whisky i et himmelsk match med søde dessertsvinsfade. Resultatet bliver en helt utrolig oplevelse med fortryllende frugtige og sødmefulde smagsnoter, hvor æbletærte på terrassen, abrikos og vanilje blot er nogle af de charmerende og behagelige smagsnuancer denne dram byder på. Det perfekte match mellem de lokale vestjyske råvarer man altid bruger hos Stauning, og de sydeuropæiske druer dyrket under varme himmelstrøg.

Det er den prisvindende Stauning Rye Whisky der danner base for denne aftapning og efter 3 år på amerikanske Bourbonfade, giver man den en lang finish på ”first fill” Marsala-, Gewürtstraminer- og Ramandalo-fade. Med denne kombination opnår man en helt fantastisk og unik karakter der kun kan behage alle sande whiskyentusiaster, og som samtidig kan lokke alle nybegyndere til at dufte og smage!

Desuden er der udelukkende benyttet små pot stills og man har dobbeltdestilleret over åben ild. Whiskyen er ufiltreret som det det hører sig til. Det er blevet til kun 2909 flasker i alt.

Specifikationer
ProducentStauning Whisky Distillery
StilMaltet Rye og Byg
TypeWhisky
Flaskestr.70 cl.
Alkohol46%
Alder5 år
LandDanmark
Varenr.141356
Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Stauning Rye - Sweet Wine Cask 46% Limited Edition
Din bedømmelse
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.