Stauning Rye - Sweet Wine Cask 46% Limited Edition

Varenummer: 141356

På lager

Normalpris DKK 695,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Smagen af ægte gulvmaltet vestjysk rug og byg blandet med vinøse noter fra sydeuropæiske dessertsvinsfade – Det er lige præcis hvad man får i denne forførende Limited Edition Stauning Rye Wine Cask fra danske Stauning Whisky i Vestjylland. Forestil dig Staunings prisvindende Rye Whisky i et himmelsk match med søde dessertsvinsfade. Resultatet bliver en helt utrolig oplevelse med fortryllende frugtige og sødmefulde smagsnoter, hvor æbletærte på terrassen, abrikos og vanilje blot er nogle af de charmerende og behagelige smagsnuancer denne dram byder på. Det perfekte match mellem de lokale vestjyske råvarer man altid bruger hos Stauning, og de sydeuropæiske druer dyrket under varme himmelstrøg.


Det er den prisvindende Stauning Rye Whisky der danner base for denne aftapning og efter 3 år på amerikanske Bourbonfade, giver man den en lang finish på ”first fill” Marsala-, Gewürtstraminer- og Ramandalo-fade. Med denne kombination opnår man en helt fantastisk og unik karakter der kun kan behage alle sande whiskyentusiaster, og som samtidig kan lokke alle nybegyndere til at dufte og smage!


Desuden er der udelukkende benyttet små pot stills og man har dobbeltdestilleret over åben ild. Whiskyen er ufiltreret som det det hører sig til. Det er blevet til kun 2909 flasker i alt.

Specifikationer
ProducentStauning Whisky Distillery
LandDanmark
Alder5 år
StilMaltet Rye og Byg
Alkohol46%
TypeWhisky
Flaskestr.70 cl.