Teeling Wonders of Wood Single Pot Still Irish Whiskey 50%

Varenummer: 141061

På lager

Normalpris DKK 729,00
Nu DKK 599,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Verdens bedste Single Pot Still Whiskey! Sådan... Kåret ved "World Whisky Awards" i 2022, og det er med enorm stolthed at Teeling nu præsentere denne nye serie for offentligheden. 


Teeling Whiskey er Irlands ledende producent af kvalitets whiskey og det er ikke overraskende at de igen har fremtryllet en dram der straks bliver kåret som bedste i kategorien. Wonders of Wood er en Limited Edition Single Pot Still Whiskey, lavet på 50% maltet byg og 50% umaltet byg, og så er den naturligvis trippel destilleret hos Teeling i Dublin, som det hører sig til.


Der bliver virkelig sat fokus på smag og dybde og ikke mindst hvilken type fad man bruger til lagring. Denne nye serie "Wonders of Wood", er altså en del af et innovativt forsøg på at skubbe grænserne for smagsprofilen på irsk whiskey, ved bl.a  at benytte unikke egetræssorter. Og netop fadet spiller en helt afgørende rolle for enhver whiskey. I denne første aftapning i serien har man benyttet en amerikansk sort kaldet "Chinkapin", hvilket som det meste amerikanske eg har meget åbne pore,der gør det nemmere for whiskeyen at optage smagstoffer fra træet. Desuden er denne sort meget porøs og det giver whiskeyen endnu større mulighed for at komme i kontakt med fadet. 


Og når vi nu taler om træ og træssorter, så har Teeling også sørget for at give igen til naturen. I samarbejde med "The Tree Council of Ireland" vil der blive plantet lokale irske træssorter lige uden for dublin på en plantage i takt med salget af "Wonders of Wood".

Specifikationer
ProducentTeeling
LandIreland
AlderNAS
StilTrippel Distilled Single Pot Irish Whiskey
Alkohol50%
AnmeldelserKåret til Verdens Bedste Pot Still Whiskey ved "World Whisky Awards" 2022
TypeWhiskey
Flaskestr.70 cl.