Ikke på lager
259,00  DKK

Tequila Ocho Blanco "Cerro del Gallo" 40%

En ulagret vintage tequila lavet på 100% agave tequilana. Agaverne er høstet på en enkelt rancho. En stenet jordbund gør det svært for rødderne at trænge ned i jorden. Marken er derudover også omgivet af høje træer, som giver agaverne skygge. Disse to faktorer giver lidt mindre agaver end normalt, men smagen bliver uovertruffen!

Det er helt klart en tequila man bør smage rent, men den er er også forrygende i en margarita med frisk limesaft og andre gode cocktails

Tequila Ocho er et samarbejde mellem to af tequila-verdenens helt store profiler. Tequilaerne laves på 100% agave uden tilsætning af billig, industriel spiritus, som det ellers er tilladt at tilsætte op til 49% af. Agaverne høstes når de er modne, typisk efter 8-10 år. Herefter bages de i murstensovne i 48 timer og saften gærer i åbne tanke af træ. Destillationen foregår på kobberkedler (pot stills), og nogle af tequilaerne lagres efterfølgende på træfade der før har indeholdt amerikansk whiskey.

På flasken kan man se både årgang og den specifikke mark, som agaven er høstet fra. Ocho er en af de få tequilaer, som oplyser disse detaljer. Det er et led i deres budskab om jorden, klimaet, højde mm. påvirker tequilaens karakter og smag. Ocho har en hjemmeside, ochotequila.com, hvor man kan klikke på hver enkelt ”rancho” og læse om dens kendetegn.

Specifikationer
Varenr.150182
Stil100% Agave
TypeTequila
Flaskestr.50 cl.
Alkohol40 %
LandMexico
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.