Ikke på lager
8.499,00 DKK

The Macallan Reflexion 43% Speyside Single Malt Whisky

Macallan er verdens største Brand indenfor whisky, og med meget god grund. Udsøgte aftapninger der sælges for tusindvis af kroner, og mindre kostbare men fantastiske whiskys alle kan komme til. 

Denne Macallan Reflexion er et produkt sat i verden for at fremhæve den unikke og helt naturlige farve i Macallans whiskys. Udvælgelsen af de helt rigtige fade er essentiel og i dette tilfælde har man benyttet sig af såkaldte “first fill sherry hogsheads”. Dette er et mindre fad, hvori man kun har haft sherry i 1 gang. Dette giver en maksimal samhørighed mellem sherryen og whiskyen, og samtidig gør den mindre fadstørrelse at et større overfladeareal af træ påvirker whiskyen. 

Selve flasken er formet således at hver facet og vinkel reflektere lyset og dermed fremhæver den flotte dybe mahogni farve i whiskyen. 

Macallan Reflexion er en utrolig blød og meget smagfuld whisky. Du bliver mødt af et væld af smags og duft noter der bliver ved i lang tid efter glasset af sluppet dine læber. Vanilje, citrusfrugter, friske æbler, passionsfrugt, eg, tobak og læder er blot nogen af de noter der tilsammen giver en sublim kompleks oplevelse man sent vil glemme.  

Specifikationer
ProducentThe Macallan Distillers Ltd.
LandSkotland
OmrådeSpeyside
AlderNAS
Alkohol43%
Flaskestr.70 cl.
TypeWhisky
Varenr.140226
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.