På lager
Pris pr. stk.
289,00  DKK

Tranquebar Danish Navy Gin, 52%

Tranquebar Danish Navy Gin, er en kraftig krydret Gin med en god varme og fylde. Smagen er lækker, kraftig og krydret med noter af bl.a. enebær, nellike, kanel, peber og Kardemomme.
Udover de nævnte krydderier byder Tranquebar Danish Navy Gin også på de flere eksotiske krydderier så som muskatnød og darjeeling Te.

Historien siger at Tranquebar Gin har sine rødder helt tilbage til det Danske handelsselskab ØK, som hjembragte urter og krydderier fra Østen, bl.a. Indien til brygmester Jan de Willums i Holland. Tranquebar, er en kystby i Indien, som blev styret af rigsadmiral Ove Gjedde og under Dansk kommando i mere end 200 år, hvorfra alle de spændende botanicals kommer fra, til frembringelse af Tranquebar Colinal Gin. I dag bliver bliver Tranquebar Colonial Gin stadig produceret, baseret på den originale opskrift fra Jan de Willums familie arkiv i Amsterdam. Ligesom i det 16. Århundrede, destilleres Tranquebar Gin stadig i Holland, nu i ”Genever hovedstaden” SCHIEDAM, af Royal Dirkzwager Distillery.

Specifikationer
Varenr.150937
ProducentRoyal Dirkzwager Distillery.
TypeGin
Flaskestr.70 cl.
Alkohol52%
LandHolland
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.