Tranquebar Danish Navy Gin, 52%

Varenummer: 150937

På lager

Normalpris DKK 279,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Tranquebar Danish Navy Gin, er en kraftig krydret Gin med en god varme og fylde. Smagen er lækker, kraftig og krydret med noter af bl.a. enebær, nellike, kanel, peber og Kardemomme.
Udover de nævnte krydderier byder Tranquebar Danish Navy Gin også på de flere eksotiske krydderier så som muskatnød og darjeeling Te.


Historien siger at Tranquebar Gin har sine rødder helt tilbage til det Danske handelsselskab ØK, som hjembragte urter og krydderier fra Østen, bl.a. Indien til brygmester Jan de Willums i Holland. Tranquebar, er en kystby i Indien, som blev styret af rigsadmiral Ove Gjedde og under Dansk kommando i mere end 200 år, hvorfra alle de spændende botanicals kommer fra, til frembringelse af Tranquebar Colinal Gin. I dag bliver bliver Tranquebar Colonial Gin stadig produceret, baseret på den originale opskrift fra Jan de Willums familie arkiv i Amsterdam. Ligesom i det 16. Århundrede, destilleres Tranquebar Gin stadig i Holland, nu i ”Genever hovedstaden” SCHIEDAM, af Royal Dirkzwager Distillery.

Specifikationer
ProducentRoyal Dirkzwager Distillery.
LandHolland
Alkohol52%
TypeGin
Flaskestr.70 cl.