2013 Quarisa Wines, Treasures Coonawarra Cabernet Sauvignon.

Varenummer: 2204

På lager

Normalpris DKK 159,00
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Druerne i Treasures Cabernet Sauvignon kommer alle fra området Coonawarra, der er berømt for sin røde Terra Rossa Jord, hvor særligt Cabernet Sauvignon trives. Klimaet er varmt, men bliver kølet ned af bugten Great Australian Bight. Den særlige jordbund giver vine med en kompleksitet og dybde man skal lede længe efter andre steder i Australien. Dette gør Coonawarra til et af landets mest anerkendte områder.


Quarisa Wines er beliggende i New South Wales i det sydøstlige Australien. Manden bag hedder John Quarisa, og har i over 25 år lavet anmelderroste vine i klassisk australsk stil. Med mottoet “passion is everything”, laver John vine der er charmerende, nede på jorden, og ikke mindst særdeles prisvenlige, men som besidder koncentrationen, dybden og nerven man ville forvente i langt dyrere vine.

 

Treasures er Quarisas prestigeserie, og repræsenterer det bedste fra nogle af Australiens absolut mest anerkendte vindistrikter, som Coonawarra og McLaren Vale.

Koncentreret næse af solbær, cedertræ, vanilie, sød lakrids og hvid peber. Vinen er klassisk full-bodied med en imponerende koncentration, men på grund af klima og jordbund ikke er tung, men elegant og kompleks på samme tid. Drik vinen ved frigivelse eller i løbet af 7-10 år fra høsten. 91 point James Halliday med ordene:...authentic Coonawarra cabernet structure.

Specifikationer
ProducentQuarisa Wines
LandAustralien
Årgang2013
Drue100% Cabernet Sauvignon
Alkohol14 %
TypeRødvin
Flaskestr.70 cl.