Treasures Shiraz 2016. McLaren Vale. Quarisa

Varenummer: 104224

På lager

Normalpris DKK 159,00
Fra DKK 99,75
Ved Køb af
Varenr.
Stk. pris
1
104224
DKK 159,00
6
104224
DKK 99,75
  •  Levering fra 1-2 dage
  •  Fri fragt ved køb over 500,-

Sort i glasset, med lilla nuancer i kanten. Duften er intens og koncentreret, med lakrids, peber, modne solbær og brombær og vanilje fra fadene. Smagen er kraftig og med en meget lang eftersmag. Denne vin kræver et stykke oksekød med en god marmorering, serveret lige fra grillen.


Druerne i Treasures Shiraz kommer alle fra McLaren Vale, som er et af de mest berømte og anerkendte distrikter for Shiraz. Vinstokkene i McLaren Vale giver et lavt høstudbytte og markant mindre druer end de fleste andre distrikter. Dette giver mørke, tætte og strukturerede vine, med en dybde man ikke finder mange andre steder i verden.


Quarisa Wines er beliggende i New South Wales i det sydøstlige Australien. Manden bag hedder John Quarisa, og har i over 25 år lavet anmelderroste vine i klassisk australsk stil. Med mottoet “passion is everything”, laver John vine der er charmerende, nede på jorden, og ikke mindst særdeles prisvenlige, men som besidder koncentrationen, dybden og nerven man ville forvente i langt dyrere vine.

 

Treasures er Quarisas prestigeserie, og repræsenterer det bedste fra nogle af Australiens absolut mest anerkendte vindistrikter, som Coonawarra og McLaren Vale. Druerne plukkes i marts i McLaren Vale og gæres på store træfade, for derefter at blive omstukket til mindre træfade. Vinen lagrer 18 måneder på franske og amerikanske fade, 50% er nye. 

 

Vinen kan drikkes ved frigivelse, men har potentiale for yderligere udvikling i 7-10 efter høståret. 

John Quarisa har vundet utallige internationale medaljer for sine vine, ikke mindst for prestigevinen Treasures. 

Specifikationer
ProducentQuarisa Wines
LandAustralien
OmrådeSouth Australia
Årgang2016
DrueShiraz
Alkohol14,5%
Passer tilKraftige kødretter, grill, oksekød, råvildt
Flasker pr. kasse12
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.