På lager
  • Pris pr. stk. v/6 stk. 99,00  DKK
Pris pr. stk.
159,00  DKK

Treasures Shiraz 2018. McLaren Vale. Quarisa

Sort i glasset, med lilla nuancer i kanten. Duften er intens og koncentreret, med lakrids, peber, modne solbær og brombær og vanilje fra fadene. Smagen er kraftig og med en meget lang eftersmag. Denne vin er vil smage godt til det meste, både svinekød, okse, kraftigt fjerkræ som f.eks. and, ost, en nydelse for sig selv og meget mere. 

Druerne i Treasures Shiraz kommer alle fra McLaren Vale, som er et af de mest berømte og anerkendte distrikter for Shiraz. Vinstokkene i McLaren Vale giver et lavt høstudbytte og markant mindre druer end de fleste andre distrikter. Dette giver mørke, tætte og strukturerede vine, med en dybde man ikke finder mange andre steder i verden.

Quarisa Wines er beliggende i New South Wales i det sydøstlige Australien. Manden bag hedder John Quarisa, og har i over 25 år lavet anmelderroste vine i klassisk australsk stil. Med mottoet “passion is everything”, laver John vine der er charmerende, nede på jorden, og ikke mindst særdeles prisvenlige, men som besidder koncentrationen, dybden og nerven man ville forvente i langt dyrere vine.
 
Treasures er Quarisas prestigeserie, og repræsenterer det bedste fra nogle af Australiens absolut mest anerkendte vindistrikter, som Coonawarra og McLaren Vale. Druerne plukkes i marts i McLaren Vale og gæres på store træfade, for derefter at blive omstukket til mindre træfade. Vinen lagrer 18 måneder på franske og amerikanske fade, 50% er nye. 
 
Vinen kan drikkes ved frigivelse, men har potentiale for yderligere udvikling i 7-10 efter høståret. 

John Quarisa har vundet utallige internationale medaljer for sine vine, ikke mindst for prestigevinen Treasures. 

Specifikationer
Varenr.104224
ProducentQuarisa Wines
Flasker pr. kasse12
Passer tilKraftige kødretter, grill, oksekød, råvildt
DrueShiraz
Årgang2018
TypeRødvin
Flaskestr.75 cl.
Alkohol14,5%
OmrådeSouth Australia
LandAustralien
Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.