Køb velsmagende vin online

Vinkyperen er et fremragende sted at handle god vin online. Her finder du et stort udvalg af kvalitetsvine fra hele verden. Vi importerer selv størstedelen af vores vine, så du kan købe dem til attraktive priser og undgå fordyrende mellemled. Derudover samarbejder vi med andre små vinimportører for at sikre et stort og mangfoldigt udvalg af kvalitetsvin. Køb vin på nettet her hos Vinkyperen.

Filtrer
Filtrer efter
Producent
Område
pr. side

Varer 1-36 af 458

Stigende orden
Side

Varer 1-36 af 458

Bredt udvalg af god vin online

På vores unikke hjemmeside finder du blandt andet:

  • Rødvin
  • Hvidvin
  • Mousserende vin
  • Spiritus
  • Champagne
  • Rosévin 
  • Dessertvin
  • Portvin
  • Vingaver
  • Lækker chokolade

Få eksklusive vine hos Vinkyperen

Hos Vinkyperen byder vi altid på høj kvalitet, topanmeldte vine og konkurrencedygtige priser. Her finder du blandt andet de klassiske franske og italienske vine som Bordeaux, Bourgogne og Barolo. Vi byder naturligvis også på nyere vine som kraftige australske Shiraz vine fra McLaren Vale eller voluminøse amerikanske rødvine på Cabernet Sauvignon. 

Vine fra Spanien oplever også stor popularitet, og vi importerer fra blandt andet Rioja og Ribera del Duero. De tyske hvidvine er også blandt favoritterne hos vores kunder, ligesom rosévin er blevet populært året rundt.

Udforsk kvalitetsvin på et hav af druesorter

Der laves vine på et hav af forskellige druesorter. Hvert land har typisk nogle få sorter, der er specielt velegnede til det lokale klima. Hos Vinkyperen kan du købe vin online fra alle de bedste vinlande.

Frankrig, Italien og Spanien

I Frankrig bruges der mange forskellige sorter som Pinot Noir i Bourgogne og Merlot og Cabernet Sauvignon i Bordeaux. I Rhône og Sydfrankrig er det typisk Grenache og Syrah. Chardonnay og Sauvignon Blanc er to af de meste benyttede druer til fransk hvidvin.

De store vine i Piemonte i Norditalien er lavet på Nebbiolo og Barbera, mens Sangiovese dominerer i Toscana. Længere mod syd laves mange italienske rødvine på Primitivo og Negroamaro. I Spanien er mange af de gode vine ofte lavet på Tempranillo eller Garnacha. Den lokale Verdejo drue laver også fremragende hvidvine i det nordvestlige Spanien.

Tyskland, USA, Australien og Sydamerika

Tyskland oplever en stor renaissance med kvalitetsvine. Her er det især Riesling, der giver store hvidvine og Spätburgunder, der leverer elegante rødvine. USA er særligt kendt for Zinfandel. Vinlandet byder dog også på store vine på Pinot Noir i Oregon og Cabernet Sauvignon i både Californien og Washington State. Her laves også kraftfulde vine på Shiraz. 

Australien er nok det land, som er mest kendt for Shiraz. De bedste australske rødvine er typisk lavet på denne drue, Cabernet Sauvignon eller Petite Syrah. Malbecdruen kendes især fra Argentina, der producerer flotte og kraftfulde rødvine. Chile er især kendt for Cabernet Sauvignon.

Hvad er vin?

Kort fortalt så er vin gæret saft fra vindruer. Gærceller omdanner det naturlige druesukker i de modne vindruer til alkohol. Rødvine gærer sammen med drueskallerne, og hvidvine gærer mosten uden dureskallerne. Når man laver rosévin, ligger skallerne og gærer sammen med mosten typisk i 12-24 timer, så der trækkes lidt farve ud af skallerne.

Hvordan finder du den rigtige vin online?

Du behøver ikke være vinekspert for at finde en god vin online. Gælder det rødvin, er det dog en god idé at finde ud af, om du foretrækker de kraftfulde vine, som typisk kommer fra Californien, Australien og Argentina. Det er også i disse lande, du ofte finder vin med mere frugtig smag og sødme.

Hvis du derimod foretrækker en mere elegant rødvin, vil dine favoritter måske være franske eller italienske vine af Pinot Noir, Sangiovese eller Merlot. Der er selvfølgelig undtagelser, da vi også har lettere vine fra Oregon og mere intense vine fra Italien og Frankrig.

Få hjælp til at købe vin online

Vin vælges ofte ud fra, hvilket mad der skal spises til. Måske er du på udkig efter en delikat dessertvin, der passer til mørk chokolade, vanilje, ristede mandler eller røde bær? Eller et godt glas vin til rødt kød, pasta eller skaldyr. Hvis du har brug for personlig vejledning, er du altid velkommen til at kontakte os her.

Hos Vinkyperen deler vi den samme passion for vin og hjælper gerne med professionel rådgivning. Det gælder selvfølgelig også for spiritus som whisky, rom, gin og vodka. Uanset om du besøger vores butik eller køber vin online, er alt vores vin og spiritus valgt med omhu. Gå på opdagelse i alverdens vinområder, og køb vin på nettet her.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.