Mousserende vin

Mousserende vine produceres i hele verden, og her finder du populære mousserende vine fra alle andre områder end Champagne. Cava fra Spanien, Prosecco fra Italien, Sparkling Wine fra Australien, Cremant fra Bourgogne osv. Den perfekte forfriskende ledsager.

pr. side

16 varer

Faldende orden

16 varer

Mousserende vin

Hos Vinkyperen forhandler vi udsøgt mousserende vin fra mange steder i verden. Hvad enten du er på jagt efter en mousserende vin til velkomstdrinken eller desserten, hverdag eller fest, så kan du finde den helt rette, boblende vin hos os. Vi tilbyder både tørre, halvtørre og søde, mousserende vine, så vi har noget at tilbyde uanset smag. Alle vores mousserende vine er af høj kvalitet - og tilmed til en god pris. Bestil mousserende vin her, og få flaskerne leveret direkte til døren.

Hvad er mousserende vin?

Mousserende vin er vin med bobler. Boblerne skyldes kulsyre, som tilsættes vinen. Mousserende vin gennemgår nemlig en ekstra fermenteringsproces, og det er fermenteringen, der skaber kulsyren. Resultatet er en forfriskende vin, der på smagsskalaen bevæger sig mellem det tørre og det søde.

Mousserende vin forbindes ofte med noget eksklusivt og ekstraordinært. Vælger du en mousserende vin fra Vinkyperen, kan du være sikker på, at det boblende indhold er godt, når du popper proppen af flasken. Vores mange mousserende vine er nemlig nøje udvalgte.

Forskellige slags mousserende vin

Mousserende vin er ikke bare mousserende vin. De perlende vine kaldes forskellige navne, alt efter hvor i verden de er fremstillet. Nogle af de mest populære mousserende vine, som også er dem, vi forhandler her hos Vinkyperen, er:

Champagne
Cava
Prosecco
Cremant
Sparkling wine

Betegnelserne siger ikke nødvendigvis i sig selv noget om hverken vinens kvalitet eller smag. Betegnelserne dækker alle over mousserende vin. Forskellen er, at man i forskellige lande og områder bruger forskellige kaldenavne for denne type vin.

Champagne

Den nok mest kendte mousserende vin er champagne. Al champagne kommer fra et lille område i Frankrig ved samme navn: Champagne. Det er kun mousserende vine fra området Champagne, der må kaldes champagne. Her hos Vinkyperen finder du naturligvis et stort udvalg af luksuriøs champagne. Se al champagne her.

Cava

En anden af de mest kendte mousserende vine er cava. Cava er den spanske udgave af mousserende vin. Nærmere bestemt fremstilles cava i Catalonien i det nordlige Spanien. Der findes rigtig gode cavaer, som er helt på niveau med den franske champagne. Men du kan også finde cava, der er en hel del billigere. Vil du have mere for pengene? Så se vores cava her.

Prosecco

Også italienerne har naturligvis deres egen fortolkning af mousserende vin, nemlig prosecco. Det er kun de norditalienske vinområder Veneto og Friuli, der må kalde deres mousserende vin for prosecco, og den har en unik, halvtør og frugtig smag. Forkæl dig selv med en dejlig flaske prosecco.

Cremant

Crémant er, ligesom champagne, fra Frankrig. Men udenfor Champagneområdet kaldes mousserende vin for cremant. Cremant er ofte lidt mildere i smagen, men er ikke desto mindre en rigtig lækker, boblende vin, og så endda til en lidt lavere pris end champagne.

Sparkling wine

Sparkling wine betyder kort og godt “mousserende vin”. Sparkling wine kommer ikke fra ét geografisk afgrænset område, og både USA og Australien formår at fremstille nogle utroligt gode mousserende vine. Her hos Vinkyperen tilbyder vi den dejligste sparkling wine fra Australien, som du kan servere til enhver anledning.

Mousserende vin til enhver anledning

Mousserende vin er en favorit til en festlig anledning, en stor fejring eller en særlig begivenhed. Det er en perfekt vin, når der er grund til at markere en begivenhed eller dato med manér. Derfor vælger mange mousserende vin til fejringer og fest. 

Er du glad for mousserende vin, er der dog ingen grund til at begrænse sig til kun at nyde de blide bobler ved særlige lejligheder. Mousserende vin kan også sagtens drikkes til hverdag. Nyd et køligt glas mousserende vin på en varm sommerdag i haven, på eller til middagen på en aften, hvor der er fisk eller skaldyr på menuen.

Få rådgivning i vores butik

Vil du vide mere om vores udvalg, er du velkommen til at besøge vores butik i Aarhus, hvor vi meget gerne guider dig til det helt rigtige valg af mousserende vin. Hos Vinkyperen gør vi os umage for at give vores kunder kyndig vejledning. Besøg os her.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.