Sød hvidvin

Søde hvidvine kan fungere til mange forskellige anledninger. Du kan bruge dem som en sød velkomstdrink eller lade dem være den perfekte ledsager til god mad. Uanset hvilken smagsprofil du leder efter, kan du med stor sandsynlighed finde den perfekte vin hos os. Hos Vinkyperen har vi sød vin til både nybegynderen og connoisseuren. Se udvalget her på siden, og bestil lækker vin allerede i dag.

pr. side

7 varer

Stigende orden

7 varer

Udforsk de mange søde vine hos Vinkyperen

Hos Vinkyperen kan du altid regne med et stort udvalg af forskellige vine, der passer til flere forskellige lejligheder. Vi importerer vin fra velrenommerede vinhuse fra hele verden, så du kan få lov at nyde verdensklasse vin hjemme i stuen.

Du finder blandt andet sød vin fra følgende druer hos Vinkyperen:

  • Riesling
  • Sauvignon Blanc
  • Gewurztraminer

    Hvis du ikke er så god til tør hvidvin, kan du passende starte med en sød Riesling. Søde vine er ofte lettere at drikke for dem, der ikke er vant til de mere tørre eller bitre smage. Så hvis du leder efter en god introvin, er sød hvidvin et godt sted at begynde din rejse ind i vinens forunderlige verden.

 

Find vin fra hele verden i vores udvalg

I vores udvalg har du mulighed for at smage druer fra vinmarker på tværs af kontinenterne. Uanset om du er en nysgerrig nybegynder eller en garvet vinentusiast, har vi nøje udvalgt vine, der vil pirre dine smagsløg og bringe glæde til dine sanser.

Udforsk vores udvalg, og læn dig tilbage, mens du udforsker vi fra blandt andet:

  • Frankrig
  • Tyskland
  • Italien
  • Australien

Vores imponerende samling af sød hvidvin fra disse lande vil med al sandsynlighed imponere dine gæster. Så uanset om du er mest til noter af tropiske frugter eller hvide blomster, har vi noget for enhver. Gennemse udvalget i dag, og smag dig frem til din nye yndlingsvin.

Brug søde hvidvine til maden eller som dessertvin

Ud over deres rolle som en ren fornøjelse i glasset, åbner søde hvidvine op for et væld af gastronomiske muligheder. Med vores vine kan højne din madoplevelse betydeligt, enten som en ideel ledsager til forskellige retter eller som den perfekte måde at runde et måltid af på.

Når det handler om at parre vin med din mad, er der ingen grænser for kreativiteten. En sød vin som eksempelvis Riesling eller Gewurztraminer er det perfekte kompliment til en forret som eksempelvis en frisk salat eller en let fiskeret.

Fyldige og sødmefulde vine som Tokaji eller Sauternes kan være en elegant følgesvend til retter som foie gras eller krydret karry. Du kan også bruge disse vine til fiskeretter eller anden asiatisk mad med en let smagsprofil.

Sidst, men ikke mindst er sød vin et sikkert hit til et overdådigt ostebord. Med et udvalg af både lette og stærke oste, kan du åbne op for mange forskellige smagsoplevelser for dig og dine gæster. Til intense chokoladedesserter får du måske brug for en meget sød dessertvin, og her har vi også rigeligt med muligheder.

Køb eksklusive søde vine hos Vinkyperen

Hos Vinkyperen kan du finde alt fra de dyreste tyske vine til eksklusive smagsoplevelser fra Frankrig. Den tyske Trockenbeerenauslese betyder direkte oversat “udvalg af tørrede bær” og består af overmodne, håndplukkede druer med et koncentreret sukkerindhold. Vinen er typisk lavet af grønne druer som eksempelvis Chardonnay eller Riesling.

Se også: Vores store udvalg af fantastisk champagne.

Gennemse vores mange tilbud på populære vine

Hvis du gerne vil spare lidt penge, har du altid mulighed for at gå på opdagelse i vores mange tilbud. I vores tilbudssektion kan du finde både rød, hvid og rosé til skarpe priser. Du kan også spare penge ved at købe flere flasker af den samme vin – en ideel løsning til dig, der allerede har fundet din yndlingsvin eller dig, der skal holde et stort selskab.

Shop også din portvin og champagne hos os

Hvis du elsker vores udvalg af forskellige hvidvine, vil du sikkert også nyde vores omfattende udvalg af portvin og champagne. Hos Vinkyperen mener vi, at ethvert godt selskab har brug for ordentlige drikkevarer, og hos os kan du trygt regne med, at kvaliteten er i orden.

Champagne er den perfekte aperitif eller velkomstdrink til en stor fejring eller et lille selskab. Hos Vinkyperen har vi champagner med mange forskellige profiler, så du og dine gæster har mulighed for at smage på lidt af hvert. Ligeledes kan du gå på opdagelse blandt vores mange portvine, hvor du kan udforske alt fra ruby til tawny.

Få hjælp til at finde en sød vin, der passer til din smag

Vi mener, at alle har ret til god hvidvin – uanset om det er til hverdag eller fest. Vi ved også, at det kan være svært at identificere den helt rigtige vin, og det gælder især dig, der måske er førstegangskøber.

Derfor er der altid hjælp at hente hos Vinkyperen. Vi har mange års erfaring med alt fra rødvin til rom, og hos os kan du altid forvente service med et højt fagligt niveau. Hvis du har brug for at komme i kontakt med os, kan vi kontaktes via vores online formular. Du er også altid velkommen til at ringe til os i butikken med eventuelle spørgsmål.

Aldersbegrænsning
For at besøge dette website, skal du være minimum 18 år gammel.