Katalog

Aktiverede filtre:

  Tilbud

  Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort

  Champagne

  Få drikke er så tæt forbundet med fest og luksus som en flaske Champagne.  Ikke al mousserende vin er Champagne, men Champagne er en mousserende vin, der kommer fra distriktet Champagne i det nordlige Frankrig. Her er klimaet  og jordbunden særligt velegnet til dyrkning af druer til mousserende vin. Grundet den nordlige beliggenhed har druerne e...

  Få drikke er så tæt forbundet med fest og luksus som en flaske Champagne.  Ikke al mousserende vin er Champagne, men Champagne er en mousserende vin, der kommer fra distriktet Champagne i det nordlige Frankrig. Her er klimaet  og jordbunden særligt velegnet til dyrkning af druer til mousserende vin. Grundet den nordlige beliggenhed har druerne et naturligt højt syreindhold, som giver Champagne sin særlige, friske, sprøde og mineralske karakter.

  Hvor sød er min Champagne?

  Champagnens sødme doseres i den sidste fase, dette kaldes for dosage. Her tilføres Champagnen en lille mængde sukker, kaldet liqueur de dosage, som vinmageren justerer afhængig af den ønskede stil.

  Restsukker i gram per liter Champagne. 

  – Brut nature:  Ingen sukker tilsat. 

  – Brut: Op til 12 g/l restsukker. Dette er den mest udbredte stil af de tørre Champagner.

  – Extra Dry: 12-17 g/l restsukker.

  – Sec:  17-32 g/l restsukker.

  – Demi-Sec: 32-50 g/l restsukker. Dette er den mest producerede stil af de sødmefulde Champagner, 

  – Doux: Over 50 g/l restsukker. 

   

  Champagne Soutiran

  I 1969 etablerede Alain Soutiran sig som vinbonde i Champagne med kun 2 hektar vinmarker omkring Grand Cru landsbyen Ambonnay. Samme år blev Alain og Roselyne Soutirans datter Valérie født. I dag er det Valérie Renaux Soutiran som står i spidsen for familiefirmaet. 

  Valérie står som garant for at familien kæler for en lille produktion af champagne i de bedste kvaliteter. Alle druerne, på nær de druer som bruges til "lillebroren" Champagne Charles Coquet, kommer fra Grand Cru marker. Det ansete amerikanske tidsskrift WineSpectator har de senere år givet flotte vurderinger til champagne fra Soutiran.

  Alle champagner fra Soutiran laves udelukkende på kvalitetsdruerne Chardonnay og Pinot Noir, der alle bliver dyrket uden brug af pesticider eller kemiske tilsætninger.
   

   

  Mere

  Champagne  Der er 2 varer

  Underkategorier

  • Soutiran - Grand Cru
   Champagne Soutiran, blev grundlagt i sin nuværende form i 1969 i Ambonnay, og ejer i dag 8 hektar i netop Ambonnay. Huset har specialiseret sig i at lave eksklusive Champagner på Grand Cru niveau, og har en bred vifte af vine fra sprød og elegant Blanc de Blancs, til den klassiske Brut Signature samt den kraftige madvenlige Blanc de Noirs, og naturligvis husets flagskib, årgangsvinen Millesimé. Vinene fremstilles efter klassiske forskrifter, og ingen af vinene gennemgår en flaskegæring på mindre end 30 måneder. Dette giver intense, komplekse og helstøbte vine.
  • Moët & Chandon

   Moët et Chandon er verdens største Champagne brand og laver hvert år mange millioner flasker kvalitetschampagne. Den mest berømte er deres prestigecuvée Dom Perignon. Imperial er deres "standard" champagne, der giver umiddelbar nydelse, og hvor stilen er konsekvent år efter år. En klassiker.

  • Taittinger
  • Krug
  • Øvrige
  Viser 1 - 2 af 2
  Viser 1 - 2 af 2